Tommy Hilfiger a inaugurat primul său magazin în Constanța

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că a deschis un magazin Tommy Hilfiger în Constanța, România, în data de 22 august 2016. Amplasat în noua aripă a renumitului City Park Mall Constanta, acesta este cel de al 12-lea magazin din tară şi face parte dintr-un portofoliu de locații Tommy Hilfiger, care este într-o continuă expansiune la nivel global. Magazinul este administrat de SARKK, partener exclusiv prin franciză Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și F.Y.R.O.M.

Întinzându-se pe o suprafață de 125mp, magazinul Tommy Hilfiger din Constanța prezintă cele mai recente colecții Tommy Hilfiger ale sezonului Toamnă/Iarnă 2016, inclusiv liniile sport pentru bărbați și femei cât și linia de accesorii.
În interior se regăsește conceptul global de retail Tommy Hilfiger, ce reușește să combine moștenirea americană a brandului cu finisaje simple și moderne alături de o estetică primitoare și deschisă. Conceptul este inspirat din stilul de viață nautic – una dintre cele mai longevive surse de inspirație ale lui Tommy – având o fațadă de lemn alb cu accente din oțel polișat, mobilier din lemn alb lucios cu detalii din metal antichizat și podea rustică de stejar.

Colecția Tommy Hilfiger pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016 este inspirată de o călătorie transatlantică în New York-ul anilor 1920.
Tradițiile atemporale și preferatele vintage sunt reinterpretate printr-o viziune proaspătă și optimistă, care este în același timp sofisticată, relaxată și rafinată. Pornind de la referințele dure ale uniformelor de lucru până la influențele nautice și militare, cultura lumii vechi se întâlnește cu încrederea noii generații, asa ca pregătește-te pentru o nouă abordare stilistică asupra pieselor clasice în timpul călătoriei spre Visul American.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod