Toamna – anotimpul perfect pentru o noua pereche de ochelari de vedere sau lentile

Toamna a inceput sa-si faca resimtita prezenta in garderoba si printre activitatile noastre de zi cu zi.
Racoarea noptii, un ceai cald, soarele calduț, covorul de frunze colorate  si o lectura relaxanta cu ochelarii de vedere sau de soare potriviti sunt micile bucurii care transforma toamna intr-unul dintre anotimpurile noastre preferate.

Intoarcerea la birou, dupa lunga si frumoasa vacanta de vara, te pune fata in fata si cu noi controale de rutina si pregatiri pentru noul anotimp. Nu lipseste controlul oftalmologic si, odata cu el, sansa de a te innoi si de a oferi personalitate fiecarei tinute de sezon printr-o pereche noua, chic si moderna de ochelari de vedere sau de soare.

La EYE STYLE din AFI Palace Cotroceni, Park Lake, Baneasa Shopping, gasesti nu doar ochelari de soare si de vedere, ci si accesorii, lentile si oftalmologi bine pregatiti – toate fiind menite sa completeze un spectacol de culoare si forme in ochii tai.
Avand calitatea de partea ta si siguranta ca beneficiezi de ochelarii potriviti pentru tine, poti sta ore in sir la birou in fata laptopului, iti poti finaliza proiectele cu deadline-uri stranse, poti tasta neintrerupt pe telefon, poti reciti carțile preferate sau poti admira apusurile tomnatice, fara grija ca ochii tai vor avea de suferit.

Ochelarii de vedere de la EYE STYLE  te ajuta sa ramai fresh, mereu concentrata, alunga potentiale dureri de cap sau de ochi, previn eventuale complicatii si te fac sa arati senzational, indiferent unde esti! Sunt in trend, se impun prin calitatea materialelor, au finisaje fine si pot fi ai tai la preturi echitabile. 
Au un design modern sau vintage si poarta cu ei experienta celor mai renumiti designeri ai lumii.
Vin in diferite forme, au colturi rotunjite sau patrate, sunt confectionati din materiale colorate, in tonuri neutre de negru, gri sau alb. Multi dintre ochelarii de la EYE STYLE  au linii subtiri si sunt unisex. Ei confera un aer sofisticat si alesi corespunzator, denota eleganta, mister si unicitate.

Menirea ta este doar sa alegi din varietatea de branduri. Cele cateva zeci de branduri de ochelari, care alcatuiesc partea principala a povestii EYE STYLE au fost selectate sa angajeze emotional si sa surprinda toate gusturile: Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Prada, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue sau Valentino. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod