Ținutele navy Marina Yachting aduc atmosfera de vacanţă în peisajul urban

Marina Yachting, brandul premium genovez de inspirație navy propune pentru zilele călduroase de iulie, rochiile trendy din colecţia primăvară-vară 2016. Designul versatil şi tonurile clasice navy aduc pieselor de vară propuse de Marina Yachting în acest sezon entuziasmul vacanţelor pe mare.

Purtând cu ele atmosfera anilor ’70, rochiile trendy-navy se găsesc sub diverse modele şi culori, din ţesături uşoare precum bumbac, in sau vâscoză. Prin culorile predominante, albastru marin, alb, roşu şi cafeniu deschis, piesele vestimentare de vară amintesc de eleganţa ţinutelor purtate în vacanţele de pe Riviera franceză.

 

Elementele emblematice ale brandului Marina Yachting, dungile, se regăsesc în diverse forme, în timp ce nodurile marinăreşti, curelele şi detaliile metalice completează ţinutele. Pentru bărbați, Marina Yachting propune tricouri comode din bumbac în diverse nuanţe de albastru şi roz, precum şi cămăşi albe lejere din in.

Produsele colecției primăvară-vară 2016 sunt disponibile în magazinele Marina Yachting din România-magazinul din Mall Promenada din București, cel din hotel Vega din Mamaia și cel din hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod