Tinute indraznete de toamna

Toamna aceasta, outfiturile stau sub semnul experimentelor și al indraznelii. Piele, catifea și haine din blana…E timpul sa faci alegeri indraznete și sa stralucești!
Unul dintre cele mai interesante trenduri ale sezonului este catifeaua. Materialul pretios adauga instant tinutelor tale un aer elegant, care poate scoate in evidenta cele mai simple și banale tinute din garderoba.

Stiliștii La Femme recomanda sa lași piesa din catifea sa fie vedeta, iar restul elementelor outfitului sa graviteze in jurul ei.Opteaza pentru o bluza  verde smarald , pentru a transforma complet un loc casual, intr-unul de impact.

Catifeaua neagra este o alegere inspirata, care iti confera o alura speciala și inspira un aer sofisticat.
Vesta de blana poate fi cu siguranta una dintre piesele de rezistenta din garderoba ta. Opteaza pentru culori neutre (roz pal sau gri) sau negru. Comfortabila și calduroasa, aceasta piesa vestimentara este o investitie pe care nu o vei regreta in sezonul rece.
Daca iti dorești o haina pe care sa o poti purta la cât mai  multe tinute fara efort, jachetele casual sunt alegerea perfecta. Cu fermoar sau nasturi, jacheta poate fi asortata la blugi, dar și la fuste și confera un aer chic oricarului look, fie el office sau cotidian.

Mai multe propuneri de tinute gasesti in magazinele LaFemme sau pe www.lafemme.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod