The Stories of O. lanseaza o noua editie limitata de tricouri cu O.

Dupa ce a lansat 3 povesti frumoase: O. Brad Frumos,O. My Love si O My God!, The Stories of O. vine cu o noua idee chiar de 1 iunie, o zi pe care cu totii am sarbatorit-o candva si am zis ca ar fi superb sa celebram si astazi, printr-o colectie destinata copiilor.  

Hai sa sarbatorim! Mai ales ca azi e….1 Iunie! Una din preferatele mele din calendar, deoarece in sufletul meu am ramas inca un copil adorabil. Iar 1 Iunie e ziua aia pe care o asteptam super incantat in fiecare an, pentru ca era ziua in care primeam cadouri.

Trebuie sa recunosc ca mi-e un pic dor de acele vremuri. Si ca sunt un pic nostalgic. Dar acum vreau sa las nostalgia asta la o parte, pentru ca trebuie sa sarbatorim. De aceea, v-am pregatit o surpriza! Daaa, una dedicata tuturor copiilor din lumea asta, care acum asteapta curiosi sa vada ce cadouri de 1 Iunie vor primi de la parintii lor.

Mini O. Tees este versiunea adorabil de mica ale tricourilor O. My God! si O. My Love,  create de Ovidiu Muresanu impreuna cu Marina, de la Skin Deep. Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex, fiind disponibile pentru 2 categorii de varsta: 3-5 ani si 8-10 ani, in varianta de culoare alb.

Capsula in editie limitata va fi disponibila in exclusivitate in Molecule F Concept Store, Etajul I, Promenada Mall, iar online, in sectiunea Kiss & Tell de pe Molecule-f si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/, la pretul de 160 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod