TEZENIS intră oficial pe piața din România, în AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, va găzdui începând cu 12 martie 2016, primul magazin TEZENIS din România. Parte a grupului italian Calzedonia, TEZENIS se află într-o rețea extinsă de magazine în sistem de franciză, cu mai mult de 3.600 de spaţii, în peste 36 de ţări.

”AFI Palace Cotroceni este fără îndoială unul dintre cele mai performante centre comerciale din țara noastră și în momentul de față găzduiește peste 300 de branduri cunoscute național și internațional. Astfel, prezența în premieră a magazinului TEZENIS în AFI Palace Cotroceni face parte din strategia noastră de a extinde și diversifica oferta de branduri pentru clienții noștri. Ne bucurăm să îi spunem bun-venit și în România brandului care are un mare succes internațional.” declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.


TEZENIS își va întâmpina în premieră clienții din România cu îmbrăcăminte ușoară de zi, colecții de lenjerie intimă și articole pentru plajă, tricotaje, dresuri, ciorapi și șosete, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii.
Colecțiile brandului se reîmprospătează săptămânal cu noi articole pentru a reflecta ultimele tendințe în modă și au prețuri competitive adaptate tinerilor consumatori, ale căror exigențe în ceea ce privește raportul calitate preț sunt în continuă creștere.


Printr-o abordare cosmopolită a modei, brandul TEZENIS va fi acum disponibil și românilor, în AFI Palace Cotroceni, după ce, de mai mulți ani se situează cu succes în inima marilor orașe, precum Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova, Barcelona, Viena, Praga, Dubai, Istambul, Osaka, Atena, Hong Kong, Lisabona și Sao Paolo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod