Tendinţe de toamnă de la Takko

Vara s-a sfârsit, dar cele mai recente tendinţe Takko nu permit melancoliei de toamnă să se strecoare în starea ta de spirit şi să-ţi distrugă buna dispoziţie.
Denimul -  cel mai popular material din toate timpurile – se impune din nou în modă şi este, fără drept de apel, piesa de rezistenţă a colecţiei din această toamnă.  Este unul dintre puţinele materiale care reuşesc să se asorteze la aproape orice, dar care oferă mereu un aer casual, relaxat, dar totodată trendy oricărei ţinute. Nu uita să porţi cămaşa din denim în această toamnă, căci este must-have-ul sezonului!

În noul sezon, materialul care face deja furori în modă – denimul - vorbeşte de la sine! Ai liber la ţinute formate complet din denim! Da, ai inţeles bine, regula de aur conform căreia este interzis să porţi mai mult de o piesă din denim într-o ţinută a dispărut! Dar ai grijă: evită ţinutele monocromatice! Nu combina niciodata piese vestimentare din denim în aceeaşi nuanţă, într-o singură ţinută.
Contrastele cromatice sunt must-wear în această toamnă!


O altă piesă vestimentară clasică care reuşeşte mereu să treacă proba timpului şi care revine puternic şi în moda din această toamnă este trenciul.  Confortabilul trenci reuşeşte cu succes să ţină piept vântului rece de toamnă, fiind o alegere perfectă pentru plimbările lungi şi răcoroase de toamnă. Uneori este practic, alteori şic sau casual, dar cel mai important este faptul că trenciul rămâne întotdeauna feminin.


Pret rochie: 99, 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod