Stil impecabil la birou

In acest sezon, Noi9.ro propune o împrospătare a garderobei office și aduce în prim plan piese care definesc silueta și emană feminitate și eleganță absolută. Cu o selectie seducatoare de haine, genti, incaltaminte si accesorii, Noi9 este destinatia de shopping online pentru femeile care isi doresc aparitii stilate, care sa le puna in valoare personalitatea.

Noi9.ro propune piese excusiv de la branduri si producatori romani, printre acestia fiind imbracaminte Giorgal, Zada Boutique si Alexandra Ghiorghie, incaltaminte Verogia, genti Gianni Conti si Verogia si accesorii Yannia, Katelier sau Erika.
Prin selectia de la Giorgal, Noi9.ro propune pentru acest sezon ca material predominant tricotul. Acest tip de textură este un “chic-alert” al toamnei, când sunt necesare piese din țesături pline, care să fie delicate cu pielea.

Si pentru ca tinutele office nu înseamnă doar culori sobre, de aceea Noi9.ro îndeamnă doamnele și domnișoarele să aleagă nuanțe puternice, pline de personalitate si vitalitate. Piesele propuse aduc o paletă vastă de nuanțe potrivite pentru sezonul de toamnă-iarnă, precum: albastru cobalt, kaki, burgundy, îmbinări de gri, verde închis și clasicele non-culori alb și negru, fie ca vorbim despre imbracaminte, incaltaminte, genti sau bijuterii.

Croiala tip creion predomina si denotă o senzualitate aparte și conturează perfect orice siluetă.
Rochiile tip creion creează o apariție plină de rafinament și feminitate. Acestea sunt realizate din texturi fine, care îmbracă perfect liniile corpului.

Printre piesele office pentru sezonul toamnă-iarnă de la Giorgal se află și clasica fustă conică, un articol de îmbrăcăminte care rămâne în “trend”. Prin armonia adusă siluetei, această piesă emană grație și o sobrietate intrigantă, plină de feminitate. Fusta conică poate fi combinata cu diverse cămăși în nuanțe intense, sau printuri jucăușe, pentru un accent chic ținutei.
Piesele au imprimeuri interesante în nuanțe de toamnă: îmbinări de maro și oranj, asocieri de gri antracit cu gri deschis și bleumarin cu accente în nuanțe intense.

Gentile din piele de pe Noi9.ro, de la Gianni Conti și Verogia, au un design actual si pot fi integrate cu succes in ținutele office. Nuanțele acestora pornesc de la cele neutre de negru, bleumarin și gri, sau vin ca accent de culoare care “sparge” ținuta. Burgundy-ul tomnatic sau îmbinările de nuanțe precum: oranj, negru și crem sau verde și crem sunt ideale pentru sezonul toamnă-iarnă.


Pantofii sunt un alt element esențial al outfit-ului, iar modelele stiletto, oxford sau mocasinii Verogia completeaza tinutele propuse de Noi9.ro pentru birou. Pentru un plus de eleganță, accesoriile realizate de Yannia, Katelier sau Erika sunt un accent prețios adus ținutei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod