Sport si Moda, in noua colectie 4F

Echipamentul sportiv care sa se potriveasca perfect cu silueta si nevoile tale, este esential in orice sport.

Noua colectie 4F a sezonului, include articole sportive potrivite atat pentru antrenament, cat si pentru tinute casual. Linia sportstyle are la baza conceptul casual, sub sloganul “from gym to street”.Designerii 4F au fost inspirati de pasiunea pentru sport, dar si de ultimele tendinte in moda, iar gama variata de stiluri si culori permite oricui sa-si aleaga tinuta perfecta.


Moda si sport pentru femei


Colectia pentru femei include 2 linii de echipamente sportive.
Prima, “Neon&Digital”, este inspirata de culori vibrante, neon, galben si roz.


Cea de-a doua, “Retro Sport”, este inspirata de o varianta moderna a stilului retro, iar culorile dominante sunt rosu si cobalt, in contrast cu alb, negru si melanj. Elementele grafice te vor duce cu gandul la stilul anilor ’90, pe cand sloganurile de pe colanti, tricouri si bustiere te vor motiva sa te antrenezi.


Energia provenita din nuantele de neon ale orasului, combinata cu plantele tropicale au inspirit designerii sa creeze linia cu articole de alergare “City Jungle”, culorile liniei incluzand cobalt si coral, in contrast cu alb si navy blue.


Colectia 4F pentru femei combina moda si tehnologia, oferindu-le femeilor ceea ce le place cel mai mult: un look la moda si calitate superioara. Materialele de inalta calitate asigura o piele uscata , chiar si in timpul celor mai intense antrenamente.

Pe langa liniile sportive din aceasta colectie, designerii 4F au pregatit si liniile sportstyle, dedicate activitatilor casual.


Linia “Slow Features” – From gym to street, combina melanjul cu roz pudra, subliniind perfect aspectul delicat feminin, in timp ce linia minimalista “Autumn Bloom”, bazata pe culori monocrome si dungi colorate contrastante, va adauga o nota fina caracterului fiecarei femei.


Linia “Urban Space” este inspirata de culorile si energia orasului din timpul noptii. Aceasta prezinta modele supradimensionate si benzi cu diferite mesaje.

Iconic si modern pentru barbati

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod