Sophia33 - colecţie de pulovere geometrice, tricotate manual din lână organică

Apreciată mereu pentru stilul său nonconformist şi apariţiile publice ieşite din tipare, Sophia duce mai departe pasiunea ei pentru frumos și lansează brandul vestimentar Sophia33. Prima colecție, deja prezentă la nivel international prin farfetch.com, include pulovere din lână organică, tricotate manual, ce conțin motive tradiționale românești.
Ținutele vestimentare au forme inedite și îmbinări de culori surprinzătoare. În colecție întâlnim pulovere în formă de cerc, de pătrat, de diamant, cu mâneci supradimensionate, chiar și frac, trenci sau hanorac. Totul din cea mai pură lână, adusă din Ardeal, și lucrată manual de Sophia și de echipa ei. Sophia propune o reîntoarcere la origini, la o identitate unică, prin piese vestimentare inspirate de tradiţie şi interpretate într-o viziune proaspată şi actuală. Purtate ca top, rochie sau overcoat, puloverele Sophia33 sunt accesoriul urban perfect pentru iernile reci.
Deşi inspirate de hainele tricotate din fuiorul bunicii, piesele Sophia33 sunt deosebit de actuale. Puloverele din colecția Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.comwww.molecule-f.com, precum și în showroom-ul Entrance din București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod