SOIREES DE LA MODE, ediția a XIX a, dedicata marelui BRANCUSI

Ieri, 13 Martie a avut loc a XIXa ediție a evenimentului concept – SOIREES DE LA MODE  într-un decor spectaculos realizat de Florens, participând peste 150 de persoane – jurnaliști, bloggeri, designeri, stiliști și parteneri. In anul "Secolului Romanesc"au fost alese mari personaje nationale, emblematice, ale acestor 100 de ani de Romanie moderna. In aceasta noua ediție a fost sărbătorita personalitatea iconică si mostenirea plastica si simbolica a parintelui sculpturii moderne: Constantin BRANCUSI.

Evenimentul, marca Alin Gălățescu, a avut loc la Sala "Le Diplomate" din cadrul Athenee Palace Hilton.

Marcand acest eveniment drept “o noua editie de suflet care defineste si desavarseste pozitia designerilor romani fata de marile figuri ale Secolului Românesc 1918-2018”, Alin Gălățescu remarcă nu numai unicitatea, modernitatea si complexitatea a ceea ce a daruit BRANCUSI lumii dar si prcfundul sau spirit romanesc, esenta a ceea ce reprezentam noi in acest prim Secol.

„Brancusi reprezinta ADN-ul nostru absolut, cel ce ne-a introdus pe harta moderna a spiritualitatii universale, cel care a facut din simbolurile noastre traditionale repere ale umanitatii, valori fara de care lumea moderna nu ar fi aratat la fel.

El este  România, in forma ei absoluta si atemporala”, a decarat Alin Gălățescu.

În cadrul noii ediții SOIREES DE LA MODE au fost selectați și invitați următorii designeri: Agnes Toma / Simona Semen - incaltaminte TEZYO by Otter Distribution / Marie Ollie by Don Arthur / Aleha Toncea / Studio Cabal by Diana Dianu - incaltaminte: Meke, accesorii: TriaAlfa / Iza van Dee / Lia Avram by Anemona Stanchi / NO'HAI by Andreea Ciortea si Raluca Elena Cosareanu / Mimi Chipailă / Maressia by Alina Marica / R'Ias Couture by Crina Moldovan / Aida Lorena Atelier / Cristina Lazar / Sandra Suciu Chira / Isabelle Vijiac / Andreea Micle.

Aroma acestei a XIXa editii a SOIREES DE LA MODE a fost COSI BLU by Pantheone Roma de la ELYSEE - pentru forta sa, atemporalitatea aromei si apropierea ei de arta prin sursa sa de inspiratrie, un alt mare artist al umanitatii: Rafael. A fost lansat si Premiul ELYSEE-AVANPREMIERE pentru: Cea mai apropiata de Tema Mini-Colectie. Castigator: AGNES TOMA

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod