SOFIAMAN lansează noua colecție de îmbrăcăminte de noapte pentru sezonul toamnă – iarnă 2014/2015

SOFIAMAN prezintă noua colecție de pijamale pentru sezonul toamnă – iarnă 2014/2015. Designerii SOFIAMAN propun modele de pijamale care ies în evidență prin imprimeurile grafice, geometrice și florale moderne, dar și prin combinațiile dintre culorile puternice și nuanțele pale. Temele noii colecții sunt Audrey Hepburn, I love Romania, Moon, New York, La Belle Rose, Romantic, Classic Men, Fabian și Daytona Men.
Gama Audrey Hepburn amintește de stilul minimalist, de eleganța și de rafinamentul celebrei actriței, și îmbină accentele cromatice și materialele speciale. Colecția se adresează femeilor care preferă ținutele clasice și rafinate.

Seria I love Romania este inspirată din portul tradițional și preia culorile vii, detaliile, elementele și țesăturile naturale caracteristice iilor românești. Gama Moon inspiră optimism, jovialitate și cuprinde modele de pijama cu imprimeuri cu astrele cerești, în culori clasice precum bleumarin și galben pal.

Accentele sofisticate, moderne, bulinele și fundițele discrete sunt detaliile care caracterizează seria La Belle Rose.
Materialele și printurile alese sunt elegante, romantice și denotă senzualitate, iar culorile predominante sunt rozul, albul, cremul și albastrul.

Romantic este cea mai feminină serie din noua colecție SOFIAMAN a sezonului toamnă – iarnă, iar piesele care alcătuiesc această gamă au un aspect clasic și aplicații delicate. Printurile cu trandafiri și culorile pastelate sunt accentele care întregesc gama Romantic.

New York este seria creată special pentru persoanele tinere, pasionate de călătorie.
Pentru că este inspirată din stilul vestitului oraș american, gama cuprinde materiale naturale, printuri grafice, jocuri de dungi și mesaje specifice New York-ului.

Gamele Classic Men, Fabian și Daytona Men de la SOFIAMAN se adresează bărbaților. Astfel, Classic Men este creată pentru domnii care preferă un stil vestimentar clasic și elegant. Seria iese în evidență prin imprimeurile geometrice și prin culorile rafinate. Fabian este dedicată bărbaților activi, cu spirit de aventură, pasionați de natură și sport.
Materialele folosite sunt din fibre naturale și sunt imprimate cu modele simple, dar care surprind într-un mod deosebit cromatica specifică sporturilor de iarnă, precum: albastrul, albul și roșul. Colecția Daytona Men este inspirată din cursele cu mașini care se desfășoară în orașul american Daytona și este creată pentru bărbații dornici de adrenalină și experiențe unice. Culorile predominante sunt roșul și tonuri variate de gri, iar materialele și printurile alese sunt vedetele noii colecții.

Produsele se găsesc în magazinul online SOFIMAN cât și în cele 8 magazine SOFIMAN din țară, dar și la cei peste 300 de distribuitori naționali.
Rețeaua de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod