Sofiaman deschide un nou magazin în Park Lake Plaza

2016 marchează aniversarea de 20 de ani pe piață a Sofiaman, precum și deschiderea unui nou magazin în mall-ul Park Lake Plaza din București.
Sofiaman în Park Lake Plaza

Magazinul a fost deschis în urma unei investiții de 85.000 euro în amenajare și stocuri. Acesta este cel de-al treilea shop al brand-ului din București, după flagship store-ul din Mega Mall și spațiul din Fashion House Outlet. Unitatea are 86 mp și va găzdui colecțiile pentru femei, copii și bărbați, precum și produsele de lenjerie intimă de la Lisca, importate exclusiv de către Sofiaman în România.

Design-ul interior îmbină lemnul cu accente de cupru și mixul alb/negru, creând o suprafață fluidă.
Piesele de îmbrăcăminte sunt dispuse în zone dedicate, fiind astfel realizate spații personalizate de shopping. Amenajarea creează o atmosferă caldă și relaxată, ce amintește de o casă confortabilă și prietenoasă.

“Capitala este deosebit de importantă pe harta dezvoltării noastre, iar Park Lake se transformă într-un hub de distracție și shopping. Sunt convins că noul magazin, situat chiar la una dintre intrările principale, va atrage atenția vizitatorilor prin design și prin produsele de foarte bună calitate, destinate întregii familii.”, spune Florin Cucu, General Manager Sofiaman.

20 de ani de Sofiaman în România

Brand-ul Sofiaman a fost creat în 1996 la Târgu Neamț, fiind unul dintre primele proiecte antreprenoriale din zonă.
6 angajați, 4 mașini de cusut și 12 clienți au reprezentat începutul acestui business, care de-a lungul timpului s-a transformat în cel mai mare producător și distribuitor de pijamale și îmbrăcăminte de casă din România. Din 2003 a început retehnologizarea unității de producție, iar în 2008 a fost inaugurată noua fabrică, cu peste 2.500 mp de producție și depozitare.

În 2016, Sofiaman înseamna peste 4.000.000 de articole vândute și mai mult de 170 de angajați. Produsele Sofiaman sunt create din materiale naturale, precum bumbac și modal, și sunt comercializate în România în cele 10 magazine operate de către brand, în peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară și în shop-ul online www.magazinsofiaman.ro.
În plus, Sofiaman a cucerit și piețe externe, precum Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru și Maroc.

Planurile pentru viitor includ dezvoltarea gamei de produse și continuarea extinderii rețelei de magazine proprii sau francizate, atât în țară cât și în străinătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod