Soapte de amor surprinse in bijuterii cu insemnatate

Dincolo de valoarea implicita a unei bijuterii, redata prin calitatea metalelor pretioase, a finisajelor si a manualitatii care diferentiaza o piesa standardizata din punct de vedere a productiei, de una realizata cu grija si atentie sporita in atelierul de creatie, se ascunde un univers complex de simboluri si insemne fascinante. Nu intamplator, Roxanne's Jewellery&Giftware a reunit in selectia de bijuterii si cadouri special alcatuita pentru Valentine's Day sau Dragobete, piese care exprima in cel mai inalt grad emotiile autentice, trairile si dorintele particulare: de la mici charmuri care pot fi atasate bratarilor si pana la pandantive delicate, ceasuri cu mesaje ce amintesc de importanta dedicarii acelui timp de calitate persoanelor dragi, obiecte decorative ce pot adauga o nota de stil biroului sau caminului, precum si cd-uri cu melodii perfecte pentru a completa atmosfera romantica a unei seri petrecute in doi.

O bijuterie primita in dar din partea unei persoane apropiate reprezinta mai mult decat valoarea adaugata casetei cu nestemate, un capitol al memoriei afective presarat cu afectiune, candoare, sperante si vise posibile.
Aceasta este si filosofia care defineste brandul Mariana Spirit of Design si care confera fiecarei piese amprentata de talentul artizanilor, un sarm inegalabil: bratarile sau colierele elegante de-a lungul carora sunt incrustate cristale Swarovski multicolore, se prezinta drept un curcubeu al emotiilor, al modurilor in care dragostea evolueaza si isi schimba nuantele pe masura ce devine mai matura, mai consolidata si mai puternica, charm-urile placate cu aur in forma de inima, integrate in sistemul de inchidere, amintind de sentimentul care leaga si dezleaga toate lucrurile, care confera sens existentei si fara de care fiecare zi ar fi mult mai sumbra si mai plictisitoare. De asemenea, in colectia brandului se regasesc si mici pandantive lucrate manual si placate cu aur de 24 de carate, decorate pe o latura cu motive florale in combinatii elegante de cristale Swarovski, cealalta latura infatisand un ingeras protector, aducator de energii pozitive si de pace divina. Un cadou care nu doar va fi apreciat de cea care il primeste, ci care o va insoti ca un porte-bonheur in activitatile codiene.

Pentru acele femei care apreciaza talismanele aducatoare de energie pozitiva, Milano Bijoux Love a conceput bratarile Cuore, punctate de un design modern si actual, placate cu rodiu si decorate cu inimi incrustate cu flori elegant stilizate, intr-o gama varianta de culori: albastru marin, rose framboise, negru sau smarald precum apele tinuturilor exotice.
Iar pentru ca dantela reprezinta un reper absolut al stilului si al rafinamentului, o pereche de cercei placati cu aur de 18 carate, decorati cu cristale Swarovski Elements si innobilati de modelul dantelat realizat manual in atelierele italine, va conferi oricarei tinute, fie ea si minimaliste, acea nota de eleganta atat de necesara.

Simbolul incontestabil al iubirii, al pasiunii si al caritatii, inima este transpusa de artizanii italieni ai brandului Kemira, in adevarate lucrari de arta purtabila: fie ca este vorba despre pandantive stilizate placate cu aur, fie ca este vorba despre cercei cu un design simplu si distins, decorati cu cristale clare, noile modele de bijuterii Kemira cuceresc prin versatilitate si prin capacitatea de a fi purtate la orice tinuta, atat in timpul zilei cat si seara.

Dragostea pluteste in aer in luna care incurajeaza fiecare persoana sa isi exprime trairile, fie pe note muzicale care ating corzi sensibile ale sufletului la ceas de seara – cd-urile Brisa Music cu titluri sugestive “Bittersweet Love Songs” , “Romantic Dinner” sau “I will always love you” - fie prin obiecte de arta realizate intr-un stil unic de sculptorii britanici – figurile si statuetele pictate manual Arora Design – fie prin accesorii originale care desavarsesc imaginea iubirii – ceasurile handmade Mini Watch cu obiecte miniaturale tridimensionale realizate din lut polimeric si incadrate din carcase din otel inoxidabil.

De asemenea, selectia speciala de bijuterii si cadouri pentru Valentine's Day/Dragobete realizata de Roxanne's Jewellery&Giftware, include si mici tratatii dulci, fara calorii, sub forma apetisantelor macarons modelate din fimo, care pot fi purtate ca pandantive sau care pot fi atasate superbelor genti handmade din piele lacuita Secret of Macarons, disponibile in editie limitata.

In luna februarie, in magazinele fizice si online Roxanne's Jewellery&Giftware, cateva dintre bijuteriile si obiectele tematice cu simbolurile iubirii, beneficiaza de discount-uri de 30%.
Bijuteriile si cadourile speciale Roxanne's Jewellery&Giftware sunt disponibile atat in boutique-ul online www.roxannes.ro, cat si in magazinele fizice din Bucuresti – Jolie Ville Galleria si Brasov – magazinul Star (parter). Pret pandantiv: 219 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod