#shoefame by Demi Lovato: Demi Lovato lansează prima sa colecție proprie de încălțăminte în colaborare cu DEICHMANN

Vedeta americană Demi Lovato devine imaginea modei la cel mai mare retailer de încălțăminte din Europa, DEICHMANN.
Prima sa colecție capsulă poartă semnătura cântăreței și va fi disponibilă de la sfârșitul lunii August 2018 în magazinele DEICHMANN și pe www.deichmann.com. Campania de comunicare sub numele „#shoefame“ va fi lansată la începutul lunii Septembrie.
 
Printre modelele noii colecții toamnă/iarnă se numără vedetele temelor trendy la modă cum ar fi Sockboots, sneakeri ugly cu stil, cizme de iarnă cool, pantofi cu șireturi cu talpă platformă, pumps eleganți, precum și cizme și botine feminine.
Detaliile cum ar fi cataramele, pietrele prețioase, paietele și dantela oferă modelelor un twist modern.

Campania este pusă în scenă de fotograful Dennis Leupold. Spotul TV în stilul unui video de muzică este regizat de Jonas Akerlund. În acesta, Demi Lovato își eliberează dansatoarele din mari cuburi de sticlă, pentru a dansa la final împreună cu ele. Bineînțeles în centru se afla colecția.

În cadrul turneului „Tell Me You Love Me World Tour“, Demi Lovato l-a întâlnit la Köln pe Heinrich Deichmann, președintele consiliului de administrație al societății DEICHMANN SE.
„Mă bucur foarte mult să prezint colecția mea, pe care am creat-o împreună cu DEICHMANN, a fost foarte distractiv și abia aștept să văd cum alte persoane își exprimă stilul personal cu aceasta colecție”, spune Demi Lovato. Heinrich Deichmann anunță că Demi Lovato nu a dezvoltat numai o colecție proprie, ci este și imaginea modei tinerești la DEICHMANN. 

Colecția sa capsulă este disponibilă de la sfârșitul lunii August 2018 în magazinele 
DEICHMANN și în magazinul online www.deichmann.com.
În ceea ce privește prețurile, modelele sunt între 119 Lei – 229 Lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod