Sezonul promotiilor, in plina desfasurare: Papucei vine cu reduceri de peste 70%

Papucei lanseaza campania de reduceri de iarna ce aduce promotii de peste 70% la modele din colectia toamna-iarna 2014/2015 si nu numai. Astfel, pana pe 10 februarie, articolele de incaltaminte, dar si gentile vor avea preturi speciale. In plus, in aceeasi perioada, produselor din outletul online (www.papucei.ro/incaltaminte/outlet) li se vor aplica discount-uri suplimentare.                                          
 
Cumparatorii Papucei vor putea alege dintre zecile de produse incluse in promotie.
Reducerile se vor aplica atat la pantofi, ghete, cizme, botine, cat si la posete si genti.Modelele incluse in campania de soldare fac parte din colectia de toamna-iarna 2014/2015, "Shoes for every mood", ce cuprinde temele ”Volcano", "Winter Jellyfish" si "Back to the 60`s".

Toate articolele Papucei sunt realizate manual in atelierul din Iasi si se remarca prin detaliile inedite si neconventionale precum insertiile din lana sau metal, zimtii aplicati manual sau cusaturile decorative.
Mai mult, brandul Papucei are un succes constant atat pe piata din Romania, dar si in intreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franta, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelanda, Luxemburg, Israel, Japonia.

Reducerile sunt valabile in magazinul online www.papucei.ro, in outletul din Iasi, dar si in cele peste 300 de magazine din strainatate in care brandul Papucei este prezent. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod