Sezonul estival aduce schimbari in garderoba

Luna mai marcheaza nu doar deschiderea sezonului de vara, ci si tranzitia garderobei de la cea dedicata sezonului rece la una bazata numai pe articole subtiri, vaporoase.

Incet, incet, printre neasteptatele ploi, temperaturile calde isi instaureaza dominatia si ne dau curaj sa ii oferim garderobei noastre o schimbare la fata. Confortul si culorile sunt singurele criterii care par sa se impuna in crearea tinutelor in ton cu sezonul, iar combinatia nu este deloc una care sa dezamageasca, dimpotriva, merg de minune si rezultatul final este un look ce permite oricarei femei sa se simta bine in propria piele, este in ton cu tendintele si, in acelasi timp, mentine stilul relaxat pe care oricine si-l doreste.

Vremea in care trebuia sa porti ceva doar pentru ca era "la moda”, indiferent de sacrificiile pe care trebuia sa le faci, au apus, acum legea in stil este facuta de regula conform caruia nimic nu este mai important decat sa te simti bine in hainele pe care le imbraci, iar cei mai multi dintre designeri tin seama de la sezon la sezon sa creeze piese care pun pe primul lor confortul.

Tocmai de aceea, noutatile lunii mai, din magazinele Takko, includ tricouri si maieuri, fuste, rochii si pantaloni scurti, toate din materiale lejere.
Devenit un etalon al stilului casual, denimul este prezent si el sub forma jeansilor skinny si trei sferturi.

Culorile nu sunt niciodata prea multe, asa ca oricat de bogata este paleta cromatica a tinutei, nu strica niciodata si un accesoriu in ton. Stilul feminin este pus in valoare de accesoriile de par boeme si bijuteriile cu teme florale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod