SevenSins.ro: Lenjeria neagra, preferata de 57% dintre femei

Seturile de lenjerie neagra sunt preferate de femei atat atunci cand vor sa se simta sexy, cat si cand vor sa-si surprinda partenerul, arata un sondaj SevenSins.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri de lenjerie intima din Romania.

Femeile care se rasfata cel mai adesea cu lenjerie seducatoare sunt cele cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani (38%). Pe langa seturi, body-urile si lenjeria de noapte sunt si ele printre preferintele romancelor, iar culoarea cea mai cautata este negrul (57%).

Dincolo de necesitate, femeile considera ca a-si cumpara piese de lenjerie fina, din materiale pretioase cum ar fi dantela, satin sau catifea, reprezinta o modalitate de a-si surprinde placut partenerul, cu sau fara o ocazie speciala, dar si de a se rasfata. Astfel, potrivit sondajului SevenSins.ro, 53% din femei cumpara lenjerie gandindu-se in primul rand la partener, in timp ce 40% o fac pentru ca lenjeria le face sa se simta mai senzuale.

Femeile si barbatii, gusturi identice in materie de lenjerie intima

Femeile si barbatii au aceleasi preferinte in materie de lenjerie intima. Datele sondajului arata ca topul este condus de seturile de lenjerie intima, alese de 41% dintre femei si 30% dintre barbati. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei si de 22% dintre barbati, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv de 13% dintre barbati.
Preferintele in materie de culori sunt clare: negru (57%), rosu (25%), alb (9%). Cel mai putin ravnite sunt piesele roz, grena, lila sau in alte culori.



Cele mai multe comenzi pe site, dar si cu cea mai mare valoare sunt facute pentru piese de lenjerie incitante, precum seturile si chemise-urile, din dantela, precum si piese mai indraznete, dresuri pentru portjartiere, manusi si nu numai.

Cele mai multe femei care comanda piese de lenjerie fac parte din segmentul 34-55 de ani (38%), in timp ce cele mai putine au 18-24 de ani (17%).

In procente similare, femeile comanda lunar, la doua sau la trei luni piese de lenjerie, iar cele mai multe aloca un buget de 50-100 de lei per piesa (47%) sau 100-200 de lei per piesa (34%). Procentul de persoane care revin pe SevenSins.ro pentru a-si comanda lenjeria preferata este de 38%, iar acestea cumpara de cel putin trei ori in decursul unui an.



Sondajul a fost realizat de SevenSins.ro in perioada ianuarie – februarie 2019, online, pe un esantion de 711 respondenti.



SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si costume de baie.

Din 2009, magazinul a vandut peste 200.000 de piese de lenjerie si costume de baie catre clienti din toata tara.
SevenSins.ro ofera marimi de la S la 4XL, astfel incat sa se potriveasca oricarei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, placute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie in doua piese slipul este dublat pentru un plus de discretie. De asemenea, multe costume de baie au cupe intarite, cu burete detasabil. Colectia de costume de baie Sevensins.ro este disponibila online cu livrare in toata tara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ si in showroom-ul SevenSins.ro din str.
Orzari, nr. 3, Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod