Set Makuti, colectia Brocade, de la You&Me

Set Makuti, colectia Brocade - camee, ametist, argint, de la You&Me:
Set Makuti, colectia Brocade - camee, ametist, argint, de la You&Me:

Este greu sa rezisti seducatoarelor colectii de bijuterii Moire, Brocade si Luxury, pe care artistii italieni le-au creat pentru brandul Makuti. Chiar daca acest brand ne-a obisnuit deja cu mereu noi si surprinzatoare bijuterii menite sa ne sublinieze personalitatea si sa ne puna in valoare, acum, creatorii brandului s-au intrecut insa parca pe sine cu aceste noi colectii.

Colectia Moire ne intampina cu inele, coliere, cercei si bratari lucrate in bronz si sidef, cu linii simple, pline de eleganta si forta.
Colectia Brocade ne incanta cu rafinamentul ei plin de seductie, prezent in colierele, bratarile, inelele, cerceii si brosele lucrate in argint, cuart si ametist, iar colectia Luxury, lucrata cu diamante montate in otel si piele de crocodil, ne ofera o individualitate de invidiat cu setul ei de inele, coliere, butoni si port-chei.


Makuti a reusit deja sa se impuna prin stilul sau propriu in lumea atat de animata a bijuteriilor moderne. Creatorii acestui brand au reusit, intr-un mod admirabil, sa puna la un loc materiale moderne, precum otelul, cu adevarate simboluri ale bijuteriilor traditionale, precum diamantele, si cu elemente naturale, parca in continuare pline de viata, precum perlele.

Colectiile Makuti confera un stil elegant si exclusivist.
Au un design sofisticat, cu elemente pretioase. Privindu-le, iti contempli dorintele, visele si propriile aspiratii. Bijuteriile Makuti au acea caldura, forta si seductie care ne cuceresc si ne fac sa le indragim pe loc.
Bijuteriile Makuti se gasesc in magazinele YOU&ME.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str.
Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291


Cercei = 693 Ron
Bratara = 1221 Ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod