Sense Limited Edition: tinute rafinate pentru evenimentele verii

Colectia Sense Limited Edition este desenata de designerul Andreea Tincu si este gandita pentru evenimentele speciale din viata ta. Piesa vedeta a colectiei este rochia, intr-o varietate de modele, marimi si culori, dintre care vei gasi cu siguranta preferata ta.
Ocaziile pot fi si de zi, foarte multe banchete, nunti sau petreceri de firma avand acum loc pana la ora 20. Pentru acest gen de evenimente, propunerile Sense sunt rochiile viu colorate sau pastelurile delicate. Un model delicat, din matase naturala, este rochia Missy, cu un imprimeu care aminteste de o stampa japoneza. Poti accesoriza rochia cu sandale fine, negre sau in culorile printului.

Rochia din matase este o piesa vestimentara high-class, obligatorie in garderoba iubitoarelor de moda. Pe langa confortul deosebit pe care il confera, matasea are un tuseu pretios, usor de recunoscut dintre zeci de materiale, si o cadere frumoasa, care nu da volum suplimentar siluetei, avantajand orice marime. Rochia Marni este din matase italiana pura, cu un imprimeu abstract, in alb si navy.

Daca preferi rochiile intr-o singura culoare, te vei indragosti de nuanta pastelata a modelului Lavander. Are un croi minimalist, la care poti accesoriza coliere sau bratari statement.  Poti incerca si nuanta hot a rochiei Anabella, eleganta albastrului din modelul Lara sau verdele aprins din rochia Precious. In oricare dintre aceste modele, rafinamentul si nota de chic sunt definitorii.

Dantela este un material destinat aproape in exclusivitate tinutelor de ocazie si este mereu in tendinte, fiind prezenta mai mult decat oricand in colectiile marilor branduri. Este pretioasa, are o istorie fantastica si este folosita in vestimentatia couture. Andreea Tincu a creat mai multe modele,  inclusiv fuste din dantela, la care poti purta bluze din matase, dar si rochii all lace, simple sau cu bolero inclus.

Galbenul este o alta culoare preferata de foarte multe femei, atunci cand vine vorba de vara si de ocaziile speciale. Poti opta pentru rochia Sunflower, o combinatie delicata de alb, galben si accente negre, modelul Chess, din brocart clasic alb si negru cu flori galbene, sau  modelul Sunny, o combinatie interesanta de uni cu voal de matase imprimat.
      
Negrul si albastrul navy sunt culorile potrivite pentru evenimentele de seara. Modelul Nicole este o combinatie de pliseuri cu uni irizat, intr-o lungime eleganta, sub genunchi.  Rochia Enya este din brocart pretios, cu accente care pun in evidenta talia. Cambrata in partea de sus si cu forma clos in partea inferioara, aceasta avantajeaza foarte multe siluete.  

Negrul se regaseste  atat in modelele de rochii all black, dar si in deux-pieces. Simplicity este o rochie din voal, fluida si cu un accesoriu pretios in decolteu. E genul de rochie little black dress in care te vei simti confortabil si vei atrage toate privirile.

Fusta cu talie inalta Michelle arata excelent in combinatie cu bluza din matase Brigitte si pot fi purtate impreuna pentru u look impecabil. Recomandarea designerului este incaltamintea nude sau sandale fine, negre.

Descopera toata colectia Sense Limited Edition in oricare dintre magazinele Sense sau online, pe www.fashionsense.ro. Produsele vestimentare sunt realizate exclusiv in Romania, iar colectiile ample sunt inspirate din tendintele internationale, dar adaptate clientelor brandului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod