Second Skin - noua linie de ciorapi premium semnata Laura Baldini

Semnata de brandul sonor Laura Baldini, noua linie de ciorapi premium Second Skin, vine cu o inovatie fantastica care reuseste sa mixeze si sa echilibreze eficient atat zona fashion cat si pe cea practica.
Noul produs, made in Italy, se ridica la standarde inalte de calitate, conferind un suport excelent pentru outfiturile de sezon. Tehnologia  3D folosita in crearea ciorapilor promite un produs care este de doua ori mai elastic si mai aderent. Acesta preia imediat forma piciorului, nu aluneca, nu strange, nu produce disconfort si nu face cute inestetice.

In plus, fiind extrem de flexibili si usori acestia isi revin imediat la forma initiala chiar si dupa mai multe purtari succesive.

Astfel, poti asorta aceiasi pereche de ciorapi mai multor tinute in functie de stilul personal. Versatilitatea produsului garanteaza o aparitie impecabila si in trend de fiecare data. Confortul si libertatea de miscare sunt atuurile principale datorate folosirii in productie a fibrei inovatoare LYCRA® T178C - care confera elasticitatea maxima si aspectul uniform pe care le doresc toate doamnele de la un ciorap de calitate.

Noua linie Second Skin, te va face sa uiti cu siguranta de clasicele probleme cand un ciorap banal se rupe cand te astepti mai putin, nu isi pastreaza forma si culoarea uniform sau creeaza disconfort maxim prin stangere.

Daca esti o femeie moderna si in acelasi timp adepta shopping-ului online, intra pe www.laurabaldini.ro si alege modelul de ciorapi care se pliaza cu desavarsire garderobei tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod