Se poarta rochiile bijuterie. Iata ce modele ai la dispozitie!

Paietele, aplicatiile din pietre, perlele si detaliile scanteietoare, toate acestea au fost mixate in cele mai indraznete moduri de catre marile case de moda internationale, rezultand creatii couture stralucitoare care mizeaza pe efectul glam! Fie ca vorbim despre “constelatii” din pietre dispuse la nivelul taliei, bustului, manecilor ori despre rochii impodobite cu o “cale lactee” de aplicatii stralucitoare, aceste piese vestimentare opulente acapareaza privirile si au avantajul de a avea nevoie de o accesorizare minimalista!
Paietele, aplicatiile din pietre, perlele si detaliile scanteietoare, toate acestea au fost mixate in cele mai indraznete moduri de catre marile case de moda internationale, rezultand creatii couture stralucitoare care mizeaza pe efectul glam! Fie ca vorbim despre “constelatii” din pietre dispuse la nivelul taliei, bustului,  manecilor ori despre rochii impodobite cu o “cale lactee” de aplicatii stralucitoare, aceste piese vestimentare opulente acapareaza privirile si au avantajul de a avea nevoie de o accesorizare minimalista!

Cristallini iti propune rochii de cocktail din triplu-voal si tul, “ornate” cu aplicatii stralucitoare din pietre si perle, cusute manual.
Nuantele calde de bej si cele intense de rosu sunt concurate de tonurile reci de albastru, turcoaz sau teal. Cu croieli mini sau midi, rochiile urmeaza linia corpului conturand o silueta feminina, armonioasa si accentuand talia. Acestea pot fi purtate cu pantofi uni, de preferinta nude, cercei mici, cu surub sau o bratara discreta.

Rochiile lungi din triplu voal elastic mizeaza pe efectul detaliilor eclatante de la nivelul bustului. Dantela este brodata manual pe tul si innobilata cu pietre si perle cusute manual pe triplu voal.
Aplicate si pe spate, aceste rochii amintesc evoca eleganta retro. Pot fi purtate cu cape din blana naturala care le va da o nota suplimentara de lux!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod