Sărbătoreşte Ziua Mamei cu bijuteriile PANDORA!

În luna martie, dăruieşte bijuterii din noua colecţie PANDORA, creată special pentru Ziua Mamei! Sărbătoreşte dragostea de mamă şi alege talismanele din argint 925 cu petale roz fermecătoare, inspirate din grădinile cu trandafiri englezeşti, şi asortează-le cu cerceii şi inelul din aceeaşi serie.
Fie că e vorba despre un talisman pavé cu zirconiu cubic roz sau de unul din argint 925 combinat cu aur 14k, oferă-i mamei tale un talisman în formă de inimă, care să-i amintească iar cât de dragă îţi este.

Bucură-te de primăvară cu noua brăţară PANDORA, de tip bangle, reinterpretată în acest sezon prin adăugarea unei închizători pavé în formă de inimă, din zirconiu cubic strălucitor. Purtată singură sau împreună cu alte brăţări PANDORA suprapuse, ea va fi prezentă în momentele de neuitat ale vieţii tale, amintindu-ţi să le preţuieşti.

În plus, PANDORA a pregătit şi o ofertă specială de Mărţişor.
Vino într-unul dintre magazinele PANDORA, cumpără două produse, iar pe al treilea, cel cu preţul mai mic, îl primeşti gratis. (Promoţia este valabilă între 27 februarie – 09 martie 2014 sau în limita stocului disponibil, în magazinele PANDORA sau în magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulată cu nicio altă promoţie sau reducere.)

Găseşte-ţi inspiraţia în magazinele PANDORA din România sau pe http://www.pandora.net/ro-ro/explore/campaigns/RO/Martisor14!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod