Rochiile de designer – acum un lux accesibil

Orice femeie își dorește să arate întotdeauna impecabil. Chiar dacă iese pentru doar cinci minute din casă, petrece de n ori mai mult timp pentru a găsi ținuta perfectă, care să îi definească stilul și să îi inducă o stare de bine.
Însă atunci când este invitată la un eveniment special, fie o nuntă, un bal sau o petrecere elegantă, lucrurile se complică enorm. Propria garderobă nu o mai satisface, se plimbă zile întregi prin magazine și ajunge să irosească o sumă exorbitantă pe o rochie de seară sau de cocktail pe care probabil nu o va mai purta niciodată.

Din fericire pentru toate femeile, a apărut un nou serviciu în Romania, numit DRESSBOX. De la rochii de club și Little Black Dress la cele mai elegante ținute de gala, DRESSBOX oferă o garderobă de peste 700 de rochii de la cele mai prestigioase case de modă din lume.
Alexander McQueen, Lanvin, Marchesa, Versace, Marc Jacobs, Valentino, Fendi, Badgley Mischka, Balenciaga, Dior sunt câțiva dintre designerii renumiți care au creat ţinute ce pot fi purtate la următorul eveniment special, fără a goli cardul bancar. Acum, acest lucru a devenit posibil deoarece rochiile DRESSBOX se pot închiria pentru câteva zile.


Chiar dacă prețul de închiriere nu este cu mult mai mic decât cel al unei rochii similare, dintr-un magazin oarecare din mall, calitatea își spune cuvântul.
Nu doar brandul, dar mai ales materialele alese, croiala, designul, accesoriile realizate manual și atenția la detalii sunt cele care fac diferența. Cine a avut ocazia să poarte o rochie semnată de un designer consacrat, știe despre ce este vorba. Iar cine dorește să aibă o apariţie de succes la următorul eveniment, DRESSBOX este aliatul unei seri reuşite. Rochiile se pot închiria de pe site-ul www.dressbox.ro sau pot fi probate în showroom-ul din București, unde există o paletă largă de culori şi modele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 21 Apr 2015, 11:42
    Sesiuni de styling

    Fetelor, m-am înscris pe site-ul de la Băneasa Shopping City http://www.baneasashoppingcity.ro/stilisti la o sesiune de styling gratuită cu unul dintre specialiştii lor. Am nevoie de sfaturile unui stylist la cumpărături că de multe ori nu ştiu cum să îmi accesorizez ţinutele de birou. Sper să mă ajute.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod