Rochii vintage diafane si modele noi in magazinul Chic Roumaine!

Daca vrei sa devii o fiinta umana cu adevarat individuala si mai ales daca vrei sa te simti bine in hainele pe care le porti, o rochie traditionala de la Chic Roumaine ar putea fi creatia completa. Orice femeie poate fi induplecata sa poarta ia traditionala romaneasca tocmai pentru ca o astfel de camasa este frumusetea nealterata de vreme a portului traditional din tara noastra.

Chic Roumaine vine in aceasta primavara cu alte noutati pentru ca stiulul tau vestimentar sa fie cu adevarat interesant.
Rochia vintage de Arges cusuta cu fir rosu, diafana si foarte vaporoasa este cu adevarat fascinanta! Te poate transforma intr-o fiinta jumatate umana, jumatate divina… Poate fi purtata la evenimente speciale, iar cu o astfel de rochie tinuta somtuoasa este garantata.

Printre modelele noi pe care le vei gasi pe site-ul www.chicroumaine.com se numara rochia Diana, lucrata manual, ia romaneasca Adela unde predomina rosul, ia romaneasca Doina2 cu maneca clopot,  dar si ia romaneasca Delia, cu maneca ¾, cusuta intr-o maniera extrem de fina.
Toate, la fel de ispititoare ca si celelalte modele.

Ia “Chic Roumaine” isi doreste ca frumusetea acestui stil vestimentar sa imbrace atat femei din Romania, cat si din alte colturi ale lumii. Este magazinul care se adreseaza femeilor puternice, femeilor sensibile si nu in ultimul rand femeilor rafinate. Aceasta bluza diafana a fost imbracata de-a lungul vremii de personaje cu rezonanta ca Regina Maria sau actrite faimoase ca Jane Birkin, Helen Mirren si Camilla Belle.

“Chic Roumaine” este un brand nascut din pasiunea de perpetuare a artei traditionale romanesti, de intoarcere la simbolurile nationale ale costumului popular, cu frumusetile  nealterate de vreme ale portului romanesc.
Ia romaneasca este camasa care a reusit in timp sa pastreze viu interesul strainilor fata de poporul roman.

Iile “Chic Roumaine” sunt prezentate acum intr-o noua abordare , iar propunerile de styling regasite pe site-ul www.chicroumaine.com

 au menirea de a atrage atat segmentul de public care rezoneaza cu piesele la nivel simbolistic, cat si segmentul mult mai tanar, doritor sa ofere tinutei sale o nota etno.

“Chic Roumaine” este magazinul online care pune pe primul plan  handmade-ul si tesaturile foarte fine din bumbac.  Produsele pe care le veti gasi spre vanzare vibreaza cu fiecare cusatura si poarta in suflet frumusetea portului romanesc.
Calitatea  este foarte importanta, produsul fiind unul de lux. www.chicroumaine.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod