Rochii vaporoase si salopete brodate, noua colectie Mirela Stelea

Piesele propuse de Mirela Stelea se disting prin versatilitate si sunt ideale momentelor petrecute pe iaht, croaziera, la o petrecere langa piscina sau la un cocktail pe plaja.
Designerul Mirela Stelea celebreaza sezonul estival cu lansarea noii colectii cu nume exotic: Ali Bey Resort 2014, realizata din matasuri fine imprimate si bumbac cu aplicatii delicate de broderie.

Piesele propuse de Mirela Stelea se disting prin versatilitate si sunt ideale momentelor petrecute pe iaht, croaziera, la o petrecere langa piscina sau la un cocktail pe plaja.

“Prin Ali Bey Resort 2014 propun pentru vara mai mult decat clasicele rochii vaporoase. Mizez pe mixuri deux piece de pantaloni scurti si top, pe salopete, rochii mini din bumbac sau matase cu broderie florala aplicata manual, pe rochii mini cu volane, insa nu lipsesc nici rochiile vaporoase cu printuri botanice. Am folosit mult alb, perfect atat pentru a proteja de soare, cat si pentru a pune in valoare pielea bronzata”, declara Mirela Stelea.

Este cea de-a treia colectie de vara a designerului, dupa precedentele fotografiate pe un iaht si pe un vas de croaziera in Dubai.

“Sedinta foto a necesitat trei zile, cadrele fiind realizate in locatii superbe din incinta Ali Bey Resort din Side, Antalya: langa o piscina cu roci vulcanice si cascada, pe acoperisul unei bai turcesti unde am folosit ca décor cupole cu mosaic turquoise, sau pe plaja”, adauga Mirela Stelea.

Noua campanie a designerului roman a fost realizata cu sprijinul Mr. Peter Company, a fost fotografiata de Corina Olaru dupa un concept ADPM PR, iar machiajul si coafura au fost realizate de Alina Brailescu.

Colectia este disponibila pe www.mirelastelea.com si la showroom-ul Mirela Stelea (Str. Brazilia nr 52, Bucuresti).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod