Rochii spectaculoase in nuantele orhideelor!

“Radiant orchid” este culoarea anului 2014! Nuanta florii de orhidee, desemnata de Pantone Color Instititute, autoritatea internationala in domeniul culorilor si sistemelor de culori, a fost descrisa ca o “simfonie incantatoare” de fucsia, mov si nuante de roz.
“Radiant orchid” este culoarea anului 2014! Nuanta florii de orhidee, desemnata de Pantone Color Instititute, autoritatea internationala in domeniul culorilor si sistemelor de culori, a fost descrisa ca o “simfonie incantatoare” de fucsia, mov si nuante de roz. Decizia a fost luata in urma unor consultari ample cu designeri de moda si de produse industriale, cat si prin analize ample ale tehnologiei, industriei de entertainment, colectiilor de arta si destinatiilor de calatorie.  Nici nu este de mirare, ca deja celebritatile internationale au introdus in garderoba lor piese vestimentare in aceste nuante , iar catwalk-urile au primit o “infuzie” de creatii in culori optimiste de roz, ciclam si mov!

In 2014, CRISTALLINI iti propune rochii de cocktail si de seara in paleta cromatica a orhideelor exotice.
Pentru o petrecere aniversara, un eveniment festiv sau o zi de nastere alege rochii midi din voal de matase naturala, tafta si matase satinata innobilate cu dantela si broderie aplicata manual. Modele diafane sau cu o croieli ce urmaresc liniile corpului pun in valoare diferite tipuri de siluete.


Pentru evenimentele de gala ale lunii ianuarie, iti sugeram rochii de seara lungi, de o simplitate aparenta care denota eleganta si rafinament prin fluiditatea voalului din matase si detaliile minutios aplicate pe maneci sau in zona decolteului.  Decolteul adanc, a carui linie merge pina la cordonul in forma de semiluna subtiaza talia, iar faldurile imbraca perfect zona bustului, permitand orice tip de miscare.
Slitul adanc permite sa se intrevada discret piciorul, fiind un element modern si atemporal care ofera un plus de feminitate tinutei.

Rochiile CRISTALLINI sunt disponibile pe www.cristallini.ro sau in showroom-ul din Splaiul Unirii, nr 108.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod