Rochii de seara pentru o Seherazada moderna!

Voalul diafan ii mangaia pielea. Dantela fina ii amplifica feminitatea. Broderia sofisticata ii dadea o nota dichisita. Seara devenea acel moment misterios, cand indraznea sa viseze, sa traiasca, sa-si consume fericirea. Era constienta ca eleganta devenise frumusetea care nu avea sa dispara niciodata! Culorile pastelate o faceau sa se simta delicata, fragila, poetica; nunatele intense ii trezeau pofta de viata si pasiuni ascunse, iar cele inchise ii ofereau o nota dramatica, cuceritoare si rebela.
Se simtea ca o Seherezada moderna, ce traia „1001 de nopti” contemporane.  

Athena Philip lanseaza colectia de rochii de seara si de ocazie, ce se adreseaza femeilor care vor sa straluceasca la evenimentele speciale din viata lor. Realizate manual, din materiale nobile, cu o atentie deosebita acordata finisajelor, rochiile Athena Philip dau un aer power-glam celor ce vor sa le integreze in garderoba lor. De la rochii scurte, cu croieli moderne si curajoase, la rochii cu croieli midi, de o eleganta subtila sau rochii lungi si impunatoare cu detalii ornamentale, creatiile Athena Philip imbina eleganta clasica cu extravaganta moderna.

Piesele centrale ale colectiei sunt realizate din voal natural, cu o cadere ampla si sunt imbogatite prin aplicatii pretioase, brodate manual si tul-uri cu o transparenta discreta si seducatoare.
Paleta de culori variaza de la nuantele pastelate si calde, la nuante reci si intense sau negru dramatic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod