Rochie matase naturala Mirela Stelea colecţia Asmara

Mirela Stelea, designerul premiat în 2011 cu Trofeul de Excelenţă Eva.ro pentru cel mai bun debut în modă, revine cu o nouă colecţie de senzaţie.

Mirela Stelea, designerul premiat în 2011 cu Trofeul de Excelenţă Eva.ro pentru cel mai bun debut în modă, revine cu o nouă colecţie de senzaţie. 

După ce anul trecut a lansat prima colecţie Cruise şi prima colecţie integrală de salopete din România, Mirela Stelea a lasat o nouă linie de rochii de cocktail şi red carpet, intitulată Asmara.  Noile creaţii vestimentare semnate Mirela Stelea sunt realizate din mătase naturală de cea mai bună calitate şi sunt îmbogăţite cu aplicaţii discrete de dantelă, paiete metalizate, mărgele fine şi cristale Swarovski. Pentru noua colecţie, Mirela Stelea a pregătit o şedinţă foto specială, realizată în palatul Cesianu-Racoviţă (sediul Artmark).

Modelul Nicoleta Vaculov a îmbrăcat elegantele ţinute semnate Mirela Stelea şi a fost fotografiată de Ciprian Strugariu printre opere de artă ce valorează sute de mii de euro, apreciate de iubitorii de frumos de pretutindeni.

Un erotism nostalgic şi perfect asumat se degajă din noua colecţie Asmara, semnată Mirela Stelea.  Concepută ca un manifest împotriva anilor de androginie, această colecţie propune o feminitate impregnată de eleganţă şi de graţie.

Materiale precum mătasea naturală, dantela, satinul, în tonuri pastelate, nude, turcoaz, oranj sau lila şi aplicaţii manuale de paiete metalizate, mărgele preţioase sau cristale Swarovski- constituie materia primă pentru o colecţie de rochii de seară şi cocktail, dedicată unei femei pentru care arta seducţiei nu mai este un secret. Punând accent pe rochii vaporoase, confortabile şi feminine noua colecţie Mirela Stelea privilegiază o modă “facile a vivre”.

„În limba arabă Asmara înseamnă fluture, iar acest cuvânt exprimă pe deplin ideea acestei colecţii: frumuseţe, culoare, libertate, lejeritate şi rafinament.
Silueta clasică este redefinită prin tăieturi surprinzătoare, aplicaţii manuale de cristale şi combinaţii sublime de culori. Femeia care îmi poartă rochiile trebuie să se simtă liberă, întocmai ca un fluture”, declară Mirela Stelea.

Colecţia Asmara va fi pentru prima dată prezentată publicului la începutul lunii martie, în cadrul evenimentelor conexe Tuileries Showroom din preajma Festivalului de Modă de la Paris.  Mirela Stelea a lansat în vara anului 2011 prima colecţie Cruise din România, realizând o şedinţă foto pe un iaht exclusivist. Prima linie realizată a fost rapid epuizată la doar două săptămâni de la lansare, în urma unei prezentări la Barcelona.
În luna octombrie a anului trecut, Mirela Stelea a lansat prima colecţie integrală de salopete din Romania, tot printr-o şedinţă foto de excepţie. De această dată, modelul a fost fotografiat într-un avion privat de lux.

La finalul lunii octombrie, Mirela Stelea a devenit primul designer român care a participat la Dubai Fashion Week (octombrie 2011), unde a fost şi aleasă să deschidă ceremonia oficială. Atunci, una dintre salopetele sale de mătase a fost purtată de un top model care a ajuns pe podiumul, acoperit cu dune de nisip, călare pe un cal alb. Mirela Stelea a fost subiectul unui articol pe website-ul celebrei reviste Vogue Italia şi a avut prezentări de modă la evenimente exclusiviste organizate la Barcelona, Paris şi Dubai.


Pret rochie: 2100 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod