Rochie bleumarin Ashley Brooke

Cand spui Stilago, te gandesti automat la shopping online de calitate, la milioane de oferte, la branduri de top, reduceri de pana la 70%, plata la livrare si toate acestea cu un simplu click.

Cand spui Stilago, te gandesti automat la shopping online de calitate, la milioane de oferte, la branduri de top, reduceri de pana la 70%, plata la livrare si toate acestea cu un simplu click. 

Surprizele clubului de moda Stilago nu se opresc insa aici. Pentru ca te-a obisnuit cu cele peste cinci sute de marci de renume promovate, astfel incat sa te simti mereu in centrul atentiei si in largul tau, ai ocazia sa-ti imbogatesti experienta de shopping online prin intermediul conceptului de Fashion Mall.

Simplu, rapid si eficient. In caz ca nu ai observat deja noul look Stilago, nu-ti ramane decat sa intri pe site si sa vezi cum arata!

Cu totii avem dorinte si nevoi. Pentru a le satisface e de ajuns sa vizitezi cele patru sectiuni special concepute pentru tine, Fashion Mall, Club, Outlet si Blog,  sa alegi ceea ce iti place si sa fii multumita de alegerea facuta. Daca n-ai gasit ceea ce cautai, lasa-te vrajita de experienta inedita si de ofertele atractive, pentru ca ai acum posibilitatea sa navighezi usor de la o sectiune la alta fara a mai parasi site-ul.

Sub sloganul „Top Brand.
Top discounts”, Stilago împlineşte luna aceasta un an de când a lansat oficial cel mai exclusivist magazin online de fashion, care se adresează femeilor stilate şi active. Toate fashionistele au descoperit  de la Stilago ce se poartă în fiecare sezon, care sunt cele mai renumite şi originale mărci şi cele mai bune reduceri în campanii limitate ca timp, ce piese vestimentare li se potrivesc sau ce stil le reprezintă cel mai bine.

Înfiinţată şi condusă de o echipă internaţională de experţi în modă, Stilago se dedică unei singure misiuni, aceea de oferi membrilor clubului cele mai chic, elegante, moderne şi variate game de brand-uri de modă.
D&G, Calvin Klein, Cacharel, Ferre, Givenchy, Guess, Valentino, Versace, Hugo Boss, John Richmond, Kenzo, Lagerfeld, Max Mara, Miss Sixty, Missoni, Moschino, Ray Ban, Roberto Cavalli, Sergio Tacchini, Tom Taylor, UGG, United Colors of Benetton, Ray Ban, Diesel, Guess, Max Mara, Replay, Tom Tailor, Cerruti, Rick Cardona au fost încă de la început în topul celor mai apreciate articole.

Pret: 259 ron. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod