RESERVED lansează colecția capsulă din denim, Toamnă – Iarnă 2019

Denimul, la fel ca și Oceanul Atlantic, poate străluci în toate nuanțele de albastru, motiv pentru care noua campanie RESERVED Denim Capsule Collection a fost produsă în Portugalia. Evitând stereotipul american, Łukasz Pukowiec a fotografiat colecția de toamnă pe o plajă goală și o stâncă sălbatică înverzită. Lumina după-amiezii, părul care adie în vânt și spațiul larg deschis al oceanului creează o atmosferă de nostalgie romantică, care corespunde perfect conceptului pieselor de îmbrăcăminte.

În acest sezon, designerii RESERVED aduc un omagiu extremelor. Pe de o parte, colecția se referă la tradiția denimului - haine de lucru durabile, cu o croială brută, în timp ce, pe de altă parte, introduce culori calde și linii moi, subliniind siluetele feminine și masculine.

Cum arată în practică? Foarte stilat.

În afara blugilor clasici, evazați, cu talie înaltă, sau a unei geci simple, putem găsi o cămașă de femeie cu guler delicat și mâneci bufante sau o rochie neagră cu un decolteu adânc.
Cu toate că în colecție predomină cusăturile duble solide, uneori materialul este tăiat și lăsat intenționat brut. Denimul dominant este uneori întrerupt de velur sau tricoturi moi.

Schema de culori a colecției RESERVED se bazează, de asemenea, pe contraste. Paleta clasică de denim este combinată cu o gamă întreagă de marouri. De la roșu-argilă, la galben muștar, până la bej și alb-crem. De la denimul de culoare antracit, la indigo, până la albastru deschis.

Linia pentru femei din colecția capsulă RESERVED Denim evidențiază silueta feminină prin rochii aerisite în modele fine, mâneci finisate cu volane, decolteuri sau paltoane cu talie accentuată, dar și blugi albaștri cu croială strâmtă și talie înaltă.

Cizmele de cowboy funcționale și accesoriile originale, cum ar fi un guler de blană cu o fundă sau o geantă cu ținte, completează garderoba, care variază în stiluri, culori și texturi.

Hainele pentru bărbați din această colecție sunt mai minimaliste și se concentrează pe confort. Stilurile mai libere de jachete, cămăși și pantaloni obțin o putere suplimentară atunci când sunt păstrate într-o schemă de culori - negru, maro muștar sau denim albastru bleumarin. Detalii cum ar fi bandanele, fesurile sau helăncile au stabilit tonul în acest stil. Există, totuși, un strop de extravaganță, exemplificat prin jacheta albastră cu model îmbinat de culori (tie-dye).

Numitorul comun al liniei de tricouri RESERVED în acest sezon este colorarea și selecția țesăturilor.
Romantismul subtil cu detalii sofisticate din colecția pentru femei este perfect combinat cu motivele clasice din denim din colecția bărbaților – eleganța este completată de simplitate și funcționalism. Colecția este disponibilă în magazine și online pe reserved.com.

Photos: Łukasz Pukowiec @lukaszpukowiec
Video: Szymona Dudka @szymondudka
Styling: Ewelina Gralak @ewelinagralak
Make-up/Hair Aneta Kostrzewa @aneta_kostrzewa
Models: Theo Rodney @theorodney, Elfie Reigate @elfiereigate, Laiqah Omar @laiqahomar

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod