Reserved a relansat magazinul din Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 8 octombrie, Reserved a relansat magazinul din Băneasa Shopping City. Cu un nou aspect fresh și stylish, Reserved i-a invitat pe toți cei prezenți la o petrecere de shopping întreaga zi, alături de popstar-ul Corina.

Invitații care au vizitat noul magazin Reserved sâmbăta trecută, au fost primii clienți care s-au putut bucura de noua experiență de shopping Reserved, asistată de consultanți de stil.
Reserved Băneasa Shopping City este al cincilea magazin Reserved cu echipă de consultanți de stil.

Consultanții de stil Reserved, antrenați de echipa de stiliști R&D Project, te vor ajuta să găsești piesele perfecte pentru o garderobă stylish. Ei vor fi alături de tine pentru a se asigura că ai o experiență de shopping cât mai plăcută și tot ei îți vor prezenta noile colecții din magazin pentru ca tu să îți găsești outfitul perfect.

În noul magazin vei găsi toate colecțiile Reserved: Women and Men’s lines – Modern, Street Fashion, YFL and Kids – toate variantele de care ai nevoie pentru a găsi outfit-ul perfect indiferent de ocazie.


Reserved întâmpină noul sezon cu o serie de reinterpretări creative, versatile și super purtabile. Accentele de grunge romantic, normcore și preppy relaxat alcătuiesc ținute confortabile, dar în același timp sexy, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi. Colecțiile Women Modern și Street vor aduce în garderoba ta o eleganță clasică bazată pe accente grafice alb-negru. Între toate tendințele din colecțiile de toamnă, cu siguranță vei găsi o mulțime de piese practice de zi cu zi, dar și piese glamour pentru seri petrecute în oraș.

În colecția Modern pentru bărbați, granița ce desparte ținutele casual de cele formale este din ce în ce mai puțin importantă. Colecția include două siluete principale: modern slim fit și classic regular fit, iar paleta de culori a liniei este simplă, bazată pe alb, albastru, bleumarin și negru. Deși aceste culori nu par îndrăznețe, texturile versatile ale materialelor, de la twill la jacquard, sunt departe de a fi plictisitoare. Linia Modern a fost creată pentru ca hainele tale să fie ușor de asortat și să-ți poți compune o ținută fără efort.

In noul Reserved din Băneasa Shopping City găsește-ți cele mai stylish outfituri pentru toamna asta!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod