Reduceri de până la 50% la colecția de toamna - iarna Vicomte A. Paris!

Vicomte A. Paris a dat startul reducerilor! În magazinul din Promenada Mall, etaj 1 si on-line pe siteul www.vicomte-a.eu , găsiți reduceri de până la 50 % la produsele din colecția de toamna-iarna 2014.
Stilul Vicomte A. din aceasta toamna-iarna, este indraznet, colorat, cu accente de galben, bordeaux si verde. Articolele colecţiei Navy ne ofera un stil inconfundabil, plin de culoare, materiale pretioase si accesorii deosebite. Piesa de rezistenta a acestui sezon este Parka, un element care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nimanui, o haina care te scoate din cotidian.

Vicomte A. se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni, parka cu guler de blana naturala, esarfe si fulare din lana fina.

La nivel internaţional, brand-ul este prezent în peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord şi Africa.
În București, magazinul Vicomte A. se găsește în mall Promenada (Calea Floreasca, nr. 246B), cel mai nou centru comercial din București şi este deschis de luni până vineri, în intervalul 10:00-22:00. Shopping-ul din magazine poate fi completat cu cel online pe www.vicomte-a.eu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod