Reaprinde pasiunea de Valetine's Day prin rochia potrivita!

Romantismul poate parea un cliseu de Ziua Indragostitilor, dar pentru majoritatea cuplurilor este un prilej de a-si reinnoi flacara pasiunii, de a petrece timp de calitate cu persoana iubita. De Valentine’s Day, Factorul Surpriza este foarte important, asa ca, daca iubitul tau s-a pregatit sa te impresioneze printr-o cina acasa, gatita de el si servita la lumina lumanarilor sau cu o invitatie intr-un loc deosebit, la randul tau trebuie sa il seduci prin aparitia ta. Pentru ca trebuie sa sarbatoresti 14 februarie cu stil, ti-am pregatit o selectie de tinute in care sa te simti eleganta, increzatoare si rafinata.

Rochia rosie este o alegere foarte populara de Valentine’s Day si, daca este bine aleasa, chiar merita purtata cu aceasta ocazie.
Athena Philip (Calea Dorobanti nr 56, www.athenaphilip.ro) recomanda rochiile lungi, fluide, din materiale naturale: matasea sau voalul din matase, cu elemente romantice: dantela sau aplicatiile pretioase. Daca rosul nu este o culoare care te avantajeaza, exista optiuni: rozul sau fucsia aprins, alese in functie de personalitatea si stilul fiecarei persoane. Rozul pal se potriveste persoanelor mai timide, mai delicate, iar fucsia femeilor expansive, cu personalitati puternice si indraznete.

Catifeaua este foarte indicata in aceasta luna a anului si datorita texturii ei bogate, matasoase si a efectului vizual de eleganta absoluta.
Asa ca, alege rochii in nuante bogate de burgundy, rosu, violet pentru a da o nota regala aparitiei tale. Dantela este un material pretios si romantic, deci Valentine’s Day chiar reprezinta momentul oportun pentru a o integra in tinutele tale. Alege rochii medii cu o croiala casual-chic pentru o invitatie formala sau rochii lungi foarte elegante daca esti invitata la o cina fine- dining. Indiferent ce alegi sa porti, completeaza look-ul cu accesorii potrivite: neaparat pantofi cu toc inalt sau sandale, bijuterii fine si un plic! Un sfat: stii ca o rochie neagra te salveaza din orice situatie, totusi evita sa o porti de Ziua Indragostitilor! Fii mai indrazneata si mai romantica!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod