Reactualizeaza-ti hainele si accesoriile la Urbanik, pentru zilele de sarbatoare

Tendintele in moda sunt in continua schimbare si trebuie sa tinem pasul cu noile trenduri, mai ales ca anul 2017 se anunta extrem de “fashionable”. Magazinul Urbanik din Bucuresti este ofertant, iar piesele vestimentare pe care le vei descoperi aici sunt ideale pentru zilele de sarbatoare, sau pentru seara de Revelion.

Cu siguranta vei gasi rochia potrivita, croita in stil modern sau pantalonii eleganti pe care ii poti asorta cu un top din saten sau cu o bluza simpla din catifea. Magazinul Urbanik este ofertant si la capitolul accesorii, iar pentru o aparitie romantica poti adauga tinutei tale un colier sau poate o palarie chic, astel incat feminitatea ta sa fie cat mai incitatnta in serile de sarbatoare.

Pasiunea designer-ului Urbanik  pentru comori vestimentare cu dichis se vede in creatiile sale pe care, evident, le vei gasi in acest magazin.
Tinuta va avea o nota personala, iar croielile impecabile dau eleganta si seductia oricarei siluete. Fie ca vrei sa te imbraci lejer, pentru o atitudine cool, fie ca vrei sa dai look-ului tau proportii indraznete, sau, dimpotriva, elegante, magazinul Urbanik e pregatit. Liniile pregnant feminine ale pieselor vestimentare Urbanik te vor ajuta sa combini tinuta ideala pentru un sfarsit de an reusit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod