Răzvan Vâlceanu lansează colecția DUAL în cadrul Romanian Fashion Philosophy

Răzvan Vâlceanu își va lansa joi, 13 octombrie, ora 19.00, cea mai recentă colecție de cămăși made to measure, “DUAL”, în cadrul primei ediții a evenimentului Romanian Fashion Philosophy ce se va desfășura în perioada 12-14 octombrie în incinta Palatului Bragadiru din București.

Colecția “DUAL” semnată de Răzvan Vâlceanu (Creative Director) folosește contrastul absolut dintre alb și negru ca metaforă a schimbului perpetuu dintre masculin și feminin, atât în filosofie, cât și în design, conturând totodată noțiunea de echilibru și complementaritate.
Conținând piese al caror concept traversează diverse epoci din istoria modei și a artei, colecția “DUAL” este o călătorie fermecătoare în aflarea frumuseții, a emoției și a esențialului.

Prezent încă din anul 2013 atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu reprezintă deja un reper în domeniul design-ului de înaltă calitate, adresându-se deopotrivă femeilor, cât și bărbaților. Dedicat conceptului made to measure, brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu descrie mai mult decât o propunere de design, ci un întreg drum parcurs alături de fiecare client către definirea stilului personal.


Fie că urmează un demers clasic riguros, ori unul vibrant, contemporan, creațiile Răzvan Vâlceanu își descoperă măiestria execuției îmbrăcând impecabil corpul în materiale de înaltă calitate și accesorii atent concepute pentru fiecare model și ocazie. De la prima schiță și până la cele mai fine detalii, cămășile Răzvan Vâlceanu vorbesc limbajul stilului: we speak shirts.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod