Rafael Nadal - ambasadorul colectiei Tailored SS17 Tommy Hilfiger

Jucătorul de tenis apare în Campania de Primăvară 2017 a colecției ‘Tommy Hilfiger Tailored’, ce conține ținute din gama ‘THFLEX Rafael Nadal Edition’.
Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că starul din tenis de renume mondial, Rafael Nadal, va continua să reprezinte brandul pentru sezonul Primăvară 2017 și va fi imaginea campaniei Tommy Hilfiger Tailored  pentru Primăvară  2017. Campania include THFLEX, o colecție capsulă inspirată de Nadal, ce a fost creată pentru a răspunde cerințelor unei vieți active și cu un nivel ridicat de performanță, asemeni stilului de viață al bărbatului modern. Colecțiile Tommy Hilfiger Tailored și THFLEX Rafael Nadal Edition, sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger din toată lumea.
 
Suntem onorați de faptul că Nadal continuă parteneriatul cu brandul nostru,” a declarat Tommy Hilfiger.
El este un atlet uimitor iar gama de costume THFLEX reflectă cu precizie abordarea lui modernă și lejeră asupra stilului. Avem o lungă istorie de când sărbătorim sportul și de când completăm creațiile noastre cu influențe atletice, iar Nadal reprezintă perfect valorile brandului nostru. Este un sportiv fantastic ce dovedește o atitudine optimistă și o mare pasiune pentru ceea ce face.
 
Realizată în Palm Springs, California de către fotograful Mikael Jansson, campania cuprinde colecția THFLEX, cu trei croieli inovatoare de costume, menite să creeze un look sofisticat, dar confortabil și foarte relaxat.
‘The Performance Suit,’ ‘Ultra-Light Suit’ și ‘Travel Suit,’ sunt fiecare croite cu materiale premium, gândite pentru a oferi libertate în mișcare. În acest sezon, Tommy Hilfiger a colaborat cu Woolmark, ce deține standardul cel mai ridicat din industrie în privința producției de lână, pentru a crea această colecție în ediție limitată.
 
Sunt în mod constant în mișcare, iar design-urile Tommy Hilfiger Tailored și THFLEX sunt perfecte pentru stilul meu de viață,” a declarat Nadal. “Aspectul impecabil și croiala riguroasă oferă un nou standard în confort și mișcare, pe care nu l-am mai cunoscut până acum la vreun costum.
 
Născut în 1986 în Manacor, Spania, Nadal este recunoscut de toată lumea ca unul dintre cei mai mari jucători profesioniști de tenis din istorie.
La vârsta de 24 de ani, a devenit cel mai tânăr sportiv ce a încheiat turneul “Career Grand Slam” și este al doilea jucător masculin din lume ce a finalizat “Career Golden Slam” după succesul înregistrat la turneele “Open” din Franța, Australia și U.S., Wimbledon, și medalia de aur la Olimpiada din 2008. Nadal deține în prezent recordul a nouă victorii la Turneul French Open – cele mai multe trofee câștigate de un jucător – inclusiv cinci titluri obținute în perioada 2010-2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod