Propuneri vestimentare si incaltaminte cozy pentru inceputul noului an

Tendintele pentru sezonul de iarna 2014 aduc in prim-plan piese vestimentare, dar si incaltaminte in care sa te simti ca in puf! Fara a face niciun deserviciu stilului sexy sau rafinat, modelele acestei ierni iau in calcul gradele in continua descrestere de afara si nevoia de confort. Takko si Deichmann sunt pregatite sa faca fata frigului, dar si celor mai noi trenduri fashion.

Orice iesire din casa implica neaparat un cardigan sau o jacheta groasa, matlasata. Blana ecologica este materialul principal al sezonului, care decoreaza aceste piese vestimentare calduroase si comode.
Bineinteles, pentru o aparitie eleganta poti alege pulovere sau bluze cu paiete stalucitoare si rafinate.

Culorile pastelate sunt cele care lumineaza orice tinuta, ducand cu gandul la primavara sau la… delicioasele bomboane fondante! Incearca o jacheta tricotata, o bluza casual sau o camasa in aceste culori suave si proaspete. Si nuantele naturale, negrul si movul sunt in voga! Iar daca le adaugi accesorii elegante si imprimeuri aurii atunci esti pregatita si pentru o iesire la mall si pentru o cina cu prietenii.

Pentru perioadele dintre petreceri, unde ai adoptat tinute glamour, cu paiete si strasuri, poti recurge la ceva clasic: pantaloni drepti in diverse culori si o bluza lejera din jerseu.

In ceea ce priveste incaltamintea, botinele cu talpa ortopedica si ghetutele cu toc gros sunt cele care fac legea.
Foarte confortabile, ele completeaza perfect o tinuta smart casual sau una feminina.

Pentru un plus de personalitate, poti alege o pereche de ghetute cu accesorii metalice sau detalii din blana.

Zilele extrem de friguroase incep si se termina cu ghetute de iarna captusite! Confortul termic primeaza, dar designul nu lasa nicio clipa de dorit!

Piesele must-have ale sezonului, foarte sexy, fashionable si functionale, sunt cizmele peste genunchi, in stil muschetar sau western. Incearca-le si tu in aceasta iarna!.
Pret - 129 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod