Promoții de până la -30% in magazinele Etic

Iarna abia acum începe, iar tu poți să-ți înnoiești garderoba cu piese de sezon, la prețuri irezistibile. Acum e momentul să-ți alegi ținutele preferate din colecția “Glam Days” și să profiți de promoții de până la - 30%.

Brandul de modă românesc ETIC propune piese moderne, pentru femeia actuală, care vrea să fie chic în orice moment al zilei. În colecția de toamnă-iarnă 2016-2017, “Glam Days”, vei găsi fuste plisate din lame, pulovere cu străluciri metalice, topuri cu paiete și, pentru prima dată, rochii de seară elegante, cu paiete.

Ca în fiecare sezon, nu lipsesc piesele office - piese clasice, precum cămășile, pantalonii cu dungă sau pană, sacourile, rochiile office, costumele cu fustă sau pantaloni.
Toate pot fi purtate cu tricotajele speciale de sezon: pulovere în V sau cu decolteu rotund, puloverele supradimensionate sau cape. Toate aceste piese pot fi adaptate și pentru ținute casual sau glam-chic, cu accesoriile potrivite.

În magazinle ETIC vei găsi și o selecție largă de accesorii: genți, eșarfe, curele, ochelari de soare, brățări și coliere metalice, cu pietre sau cu elemente din piele ecologică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod