Primul magazin FOREVER 21 se deschide pe 3 septembrie in ParkLake

In curând, toți iubitorii de moda de calitate vor avea ocazia de a experimenta pentru prima dată conceptul revoluționar al magazinelor Forever 21. Brandul de fashion își va deschide primul magazin din București în noul centru comercial ParkLake. Marea Deschidere va avea loc pe data de 3 Septembrie, la ora 10 dimineața, la parterul mall-ului ParkLake. Noul centru comercial este locul perfect pentru a lansa mult așteptatul brand de modă american în România, Forever 21.

Marea Deschidere, anunțată de brand, va fi un eveniment plin de muzică, modă, cadouri și surprize captivante! Însă cea mai mare surpriză le este rezervată primilor 300 de clienți care vor primi vouchere cadou în valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere.
Dana Rogoz va fi gazda evenimentului, împărtășindu-și nerăbdarea până la Marea Deschidere.

Direct de pe catwalk în magazine, Forever 21 va lansa în luna septembrie, în București, colecția sa luxuriantă și inspirată de street style-ul însoritului oraș Los Angeles. De la boem, la clasic si feminin, fiecare fashion addict își poate găsi un stil personalizat.

Noua destinație de shopping va oferi o gamă largă de produse dispuse în aproape 1.600 de metri pătrați de spațiu de retail.
Formula câștigătoare a brandului implică o ofertă deosebit de variată de produse fresh, în pas cu moda, la prețuri incredibil de accesibile. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod