Primăvara Teilor în Culori Vibrante

Colecția de primăvară Teilor pare inspirată dintr-un scenariu suprarealist, în care pietrele prețioase naturale joacă rolurile principale.

Colecția de primăvară Teilor se definește prin culori puternice, strălucire și opulență. Pietrele prețioase naturale prind sclipiri magice în montura bijuteriilor.

 Contururile bijuteriilor sunt departe de liniile stilului clasic, design-ul pieselor având o puternică tentă orientală, încărcată de elemente ce le conferă un farmec irezistibil.
Dimensiunea impresionantă, cât și tăietura perfectă a pietrelor prețioase înscriu bijuteriile în ordinul accesoriilor memorabile, care nu vor trece neobservate în nicio circumstanță.

Diamantul, acvamarinul, safirul, ametistul, rubinul, smaraldul, topazul, citrinul sau garnetul sunt doar câteva dintre pietrele prețioase naturale ce împodobesc bijuteriile din colecția de primăvară Teilor. Fiecare piesă este unică, fiind realizată pentru a însufleți un imbold artistic, în detaliile perfecte ale pietrelor prețioase.

 Design-ul surprinzător al bijuteriilor se remarcă prin combinații imprevizibile de culori și forme.
Contururi fluide și nuanțe vibrante se îmbină într-un joc de lumină impresionant, evidențiat de fațetele gemelor. Tăietura pietrelor prețioase naturale variază de la Brilliant până la spectaculosul Pear. Fiecare piatră a fost prinsă manual în montură, complexitatea bijuteriilor dictând procedeul minuțios și sofisticat prin care gemele au fost selectate și montate.

Nota unitară a colecției de primăvară Teilor este conferită de reflexiile magice ale pietrelor prețioase, ce se intensifică și oscilează în luminozitate la fiecare mișcare.
Colecția de primăvară Teilor este disponibilă în rețeaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cât și online, pe www.bijuteriateilor.ro 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod