Primavara in garderoba ta

Venirea unui nou sezon aduce cu sine nevoia unui binemeritat update al garderobei. Paleta cromatica ce isi pune amprenta asupra naturii proaspat trezita la viata si soarele bland sunt o sursa de inspiratie nelimitata, incurajandu-te sa transmiti starea generala de bine ce te cuprinde prin intermediul stilului vestimentar.
Revigoreaza-ti tinutele si celebreaza venirea primaverii readucand in centrul atentiei o piesa neglijata in sezonul rece: rochia.

Primavara este momentul ideal pentru a celebra feminitatea, iar o rochie bine aleasa, in conformitate cu personalitatea ta, poate sa te scoata din impas ori de cate ori esti in cautarea unui look demn de admiratie, cu minimum de efort.

Dungile si imprimeul floral se regasesc in topul tendintelor si in acest an, insa de ce sa le porti separat cand merg de minune impreuna?! Rochia DUNA imbina aspectul casual al imprimeului cu dungi cu stilul romantic dat de imprimeul floral, rezultatul fiind unul feminin si adaptabil oricarei ocazii. Broderia florala este aplicata manual pe baza pliurilor, iar juponul din tulle este detasabil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod