Primăvară cu pantofi fabuloşi, creaţi de un designer român

În sfârşit, scăpăm de cizme! Primăvara este momentul de glorie al încălţămintei, căci temperaturile prietenoase ne permit să purtăm botine, pantofi clasici, pantofi decupaţi, balerini... o mulţime de variante asortate cu starea de spirit.

Primăvara aceasta Ancolette, un brand tânăr creat de Anca Tănase, propune o eleganţă subtilă a ţinutei, fie prin forma pantofului, fie prin textura materialului. Sau, de ce nu, prin ambele. Şi începem cu un stiletto clasic, în culoarea anului, Greenery, un verde crud atât de plin de viaţă!

Dacă încă nu eşti pregătită să sari în pantofi, botinele sunt un compromis perfect.

Mai ales în această variantă, pe care o poţi purta până la vară.

Dacă preferi însă o ţinută mai clasică, iată pantofii perfecţi: un stiletto simplu, într-o culoare neutră, dar dintr-o piele de şarpe, cu o textură specială, care le dau un aer aparte.

Pentru firi romantice, pantofii accesorizaţi cu fundă la spate, din piele întoarsă, sunt perfecţi şi într-o ţinută office, dar şi la o întâlnire în doi.

Iar pentru ieşirile la shopping sau în parc, alege nişte balerini inimoşi, comozi, dar şic, care vor atrage toate privirile.

Dacă îţi plac aceşti pantofi şi vrei să vezi mai multe, Ancolette va fi prezent în acest weekend la Târgul de Design în Piele Materia, organizat la Grand Hotel du Boulevard.


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod