Primăvara aceasta se poartă THE Einer Bags

Noi credem că o geantă business este un accesoriu veșnic la modă, de actualitate și oricând o alegere potrivită. Dacă încă nu crezi asta, îți dăm noi un motiv: THE Einer Bags. Gențile Einer Bags sunt realizate după acest concept și după un tipar clasic dar în același timp modern, fiind usor de purtat și asortat atât pe parcursul zilei atunci când mergi la birou sau la un business day meeting, cât și seara la un eveniment. Pentru primavara 2015 îți propunem gențile Einer, perfecte pentru a-ți reîntregi ținutele smart-casual și business.

Einer Waft maro sau gri antracit – cu un design exlusivist, geanta poate fi purtată atât la birou cât și la o ieșire cu prietenii, obținând atât un look casual și relaxat dar și clasic, business.
Preț: 750 RON. Einer Bags este un brand 100% românesc de genți și accesorii din piele handmade. Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturală mată, de culoare gri antracit și maro. Produsele sunt create în serii limitate, fiecare model fiind unic. Gentile sunt disponibile pe www.einer-bags.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod