Primăvara aceasta se poartă stilul!

Fugi de frigul iernii și reinventează-te odată cu primele raze calde ale primăverii
Denim deluxe e look-ul renăscut în acest sezon, dar nu trebuie sa te feresti nici de ținutele cu motive florale sau de albul pur, din cap până în picioare. 

Fashion Days vine cu rezumatul tendințelor pentru sezonul primăvară – vară și îți spune care sunt piesele must-own, dar și ce accesorii completează look-ul noului tu!

ROMANTISM INFLORITOR


Cum să porți: acest trend este unul obligatoriu în noul sezon de primăvară. Integrează-l într-o manieră modernă, printr-o rochie vaporoasă purtată peste o pereche de pantaloni sau mixată cu cizme. Alternativ, poți opta pentru un look clasic, alăturând balerini și o geantă mică.

 

RIGUEUR. WORK-IN-TAILORING.


Cum să porți: croiala bine definită este elementul-cheie. Investește în curele, eșarfe și sandale stylish pentru a obține un look care iese în evidență, într-o atmosferă lejeră.
Simplu într-o manieră senzațională.



DENIM DELUXE


Cum să porți: în cel mai elegant mod posibil: piese structurate, mereu complimentate de accesorii chic. Pentru femeia contemporană, această tendință este un must. Poți obține un look sofisticat prin contraste: bijuterii aurii sau argintii și pantofi albi.




CHIC IN RED


Cum să porți: Această culoare clasică este foarte versatilă. Trebuie să ocupe prima poziție pe lista ta de cumpărături pentru acest sezon. Fie că e vorba de rochii cu volane, detalii romantice sau piese supradimensionate, există o abordare potrivită pentru orice stil.
Pentru un look all red, curajos, poți alege o geantă roșie, în aceeași nuanță cu restul ținutei.




STRIPES


Cum să porți: Poți integra într-o ținută o bluză clasică în stil franțuzesc cu dungi albe și albastre, însă poți aborda dungile într-o manieră și mai stylish. Pentru outfiturile de zi, încearcă rochiile midi, pantalonii cu talie înaltă sau un blazer, iar pentru seară, articolele încrustate sunt o alegere foarte bună.



TROPICAL AMBIANCE


Cum să porți: Include în garderoba ta acest look relaxat, exotic, prin piese cu accente urbane, cu imprimeu specific. Papucii pot înlocui cu succes tocurile.
Ține cont că aspectul general trebuie să fie studiat, îngrijit. 



HEAD-TO-TOE WHITE


Cum să porți: Alege piese feminine, ușoare, cu un aspect interesant, accesorizate cu o curea pentru a-ți avantaja silueta. Alternativ, poți opta pentru piese cu croieli spectaculoase pentru ținute all-white.



CULORI PASTELATE


Cum să porți: Percepute ca noile culori neutre, toate nuanțele pastelate sugerează rafinament. Articolele supradimensionate, rochiile sau piesele asortate sunt alegerile potrivite pentru a purta acest trend cu stil.



CAROURI


Cum să porți: Fie că sunt colorate sau în umbre delicate, sensibilitatea lor atemporală cu un ”twist” îți permite să le asociezi cu piese mulate, imprimeuri diferite sau total look-uri. Nu uita să contrabalansezi cu piese ultra-feminine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod