Premieră în România! Rochiile de la Oscar pot fi acum închiriate cu prețuri de la 150 de lei!

În România s-a lansat recent un serviciu inedit prin care orice femeie își poate închiria, pentru o ocazie specială, o rochie aparținând unui mare brand vestimentar internațional. Este vorba de DressBox, unde pot fi găsite modelele ce au fost, spre exemplu, purtate de marile vedete de peste ocean la ceremonii prestigioase precum premiile Oscar, Grammy sau Golden Globes.

Prin urmare, doamnele și domnișoarele care nu își permit să achiziționeze rochia direct din magazin, la prețul original ce poate ajunge la mii de euro, o pot închiria, pentru ocazia specială, la prețuri de pornesc de la 150 de lei, cu 90% mai puțin decât cel din magazine.
Pentru un cost atât de accesibil, practic oricine își poate face apariția la un eveniment purtând o rochie Gucci, Versace, Prada, Valentino sau Herve Leger.

Conceptul este foarte simplu: clienta comandă online, pe www.dressbox.ro, rochia potrivită, o primește direct acasă, o poartă la eveniment și apoi o returnează prin curier. Perioada de închiriere este de 4 zile. Clientelele care vor sa probeze mai multe rochii de seară înainte de a închiria pe cea dorită, o pot face în showroom-ul recent deschis în Bucuresti, pe Bd.
Dacia 78. Aici vor avea la dispoziție un stilist personal, care le va ajuta să găsească cele mai inspirate ținute.

Cu o colecție de peste 700 de rochii de închiriat, aduse de la cele mai recente prezentări de modă, DRESSBOX este un vis împlinit pentru femeile care își doresc o ținută diferită pentru fiecare ocazie specială, dar fără să plătească o mică avere.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod