Pregateste-te sa fii admirata! 3 tinute pentru sarbatori

Sarbatorile sunt momentul oportun pentru a petrece alaturi de cei dragi clipe de neuitat, clipe pe care sa le pastrezi si sa le pretuiesti in cufarul cu cele mai frumoase amintiri.
Este totodata un prilej pentru a-ti acorda tie mai multa atentie si implicit stilului vestimentar, este timpul sa te rasfeti si sa incerci ceva nou, sa te simti bine in pielea ta, sa te simti frumoasa si toti sa te admire.

Magazinele Takko au imbracat deja haine de sarbatoare si pe rafturi si-a facut aparitia o colectie dedicata stilului elegant si feminin. Pentru ca fiecare aparitie sa fie una fermecatoare, fie ca este vorba de look-ul pentru petrecerea de Craciun de la birou, in familie sau cea de Revelion.

In acest nou sezon, lasa magia sarbatorilor sa te invaluie si descopera cele mai frumoase tinute, alese intocmai pe gustul tau.

O rochie din dantela este piesa vestimentara ce nu poate lipsi din garderoba niciunei femei.
Vedeta colectiilor 2013, dantela da eleganta si prestanta oricarui outfit, asa ca este elementul cheie pentru un outfit festiv. Accesoriile trebuie alese cu mare atentie, intrucat rolul lor este sa puna in evidenta rochia si nicidecum sa o eclipseze. Un colier si un plic sunt exact ce iti trebuie. O geaca de piele da un aer inedit tinutei si te ajuta sa faci fata frigului cu stil.

Sarbatorile petrecute acasa, in sanul familiei, sunt un moment ideal de relaxare, dar asta nu inseamna ca tinuta ramane pe plan secund.
Un outfit confortabil si totodata cochet este stilul spre care ar trebui sa tinzi. Un pulover calduros, o pereche de jeansi colorati si o bratara cu un look simplu te vor ajuta sa obtii look-ul pe care ti-l doresti.


Daca esti in cautarea unei tinute de petrecere, atunci stii ca paietele sunt detaliile care nu pot lipsi din acest look. Nu poti da niciodata gres cu o rochie neagra, pusa in valoare de accesorii minimaliste, o bratara si un colier. Este outfit-ul perfect pentru petrecerea de Revelion.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod