Poarta tricotaje fine! Inspira-te din stilul Margheritei Missoni!

Brand-ul italian de haine, Missoni a dezvaluit primele fotografii din campania de toamna a liniei „young” M Missoni, intitulata‚ „In The city”. Surprinse pe strazile insorite ale Barcelonei, fotografiile au fost imortalizate de olandeza Viviane Sassen , avand-o  ca protagonista pe Kristin Liljegren, un model de origione daneza. Inspirata din stilul glam, abordat de artistele din anii 80, Blondie, Annie Lennox sau Pattie Smith,  colectia readuce in centrul atentiei celebrele zig-zag-uri, linii si figuri geometrice, specifice brand-ului M Missoni , intrerupte pe alocuri de motivul „herringbone”sau arabescurile baroce.

Paleta coloristica contine nuante de verde frunza, mustar, portocaliu si albastru electric.
Tricotajele fine, de cea mai buna calitate (disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) sunt accesorizate indraznet cu piele si tinte. Dintre acestea, se remarca posetele mesager rotunde, balerinii loafers cu motive geometrice sau botinele din piele colorata.  Tricotajele fine sunt ideale in perioada de tranzitie dintre vara si toamna. Se poarta in continuare tinutele stratificate, dar inovatia consta insa in asocierile indraznete de piese vestimentare cu imprimeuri. Cu alte cuvinte, toamna aceasta iti este permis sa combini dungi cu zig-zag-uri sau chiar... dungi cu dungi, intr-o interpretare retro-rock!  

Anul acesta se implinesc 60 de ani de la fondarea imperiului de moda italian Missoni si cu toate acestea, nu au fost prea multe motive de sarbatoare.
2013 a debutat cu prabusirea avionului in care se aflau directorul de marketing Vittorio Missoni si sotia ale caror trupuri nu au fost gasite pina acum si a continuat cu moartea fondatorului, Ottavio Missoni, in varsta de 92 de ani. Acum, cea care „tine fraiele” afacerii de familie, este nimeni alta decat Margherita Missoni, in varsta de 30 de ani, consiliata de parintii sai.

Margherita Missoni se afla in ultima luna de sarcina si asteapta, din clipa in clipa, sa nasca! Cu toate ca a recunoscut ca a avut o sarcina dificila si a trecut prin momente grele, in ultimele luni, Margherita a martusit ziarului The Times ca s-a straduit sa faca fata situatiei.
„Este primul copil in 18 ani care se va naste in familia noastra! Toata lumea il asteapta cu nerabdare. Sunt fericita ca birourile companiei noastre se afla in afara orasului Milano, in zona rurala, la numai 400 de metri de casa bunicii mele. Eu pot veni la birou, iar copilul poate ramane cu bunica mea”, a povestit Margherita care si-a tinut fanii la curent in legatura cu sarcina sa, postand numeroase fotografii pe retelele de socializare, chiar si in bikini!

Ambasador al brand-ului si responsabila de colectia de accesorii, Margherita este ea insasi un style icon, aparitiile ei fiind atent urmarite de jurnalistii de moda din intreaga lume.
Evident in viata de zi cu zi, dar si la aparitiile publice, ea poarta tricotaje fine, pe care le mixeaza ingenios si accesorii "statement" care ii pun in valoare stilul nonconformist!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod