Pijamale confortabile pentru nopți fierbinți de vară

Temperaturile ridicate ne obligă să punem confortul pe primul loc atunci când trebuie să facem alegeri vestimentare pentru sezonul cald, iar cest lucru se aplică și în cazul pijamalelor. Noua colecție de pijamale și chemise-uri propuse de SevenSins.ro in acest sezon se bazează pe materiale ușoare și răcoroase, cu ajutorul cărora serile fierbinți de vară devin mai ușor suportabile.

În centrul colecției se află țesături precum bumbacul și satinul, care sunt ornamentate cu inserții fine de dantelă. Modelele sunt diversificate, seria cuprinzând atât compleuri din două piese, cât și chemise-uri de mai multe lungimi, ideale pentru orice siluetă.
Compleurile din bumbac alcătuite din maiouri și pantaloni scurți predomină în noua serie de pijamale, care conține de asemenea și seturi formate din tricouri și pantaloni midi sau lungi. Practice și răcoroase, acestea reprezintă întotdeauna o alegere relaxantă pentru finalul unei zile caniculare. Imprimeurile seturilor variază de la buline de diverse dimensiuni la floricele colorate și animal printuri.

În ceea ce privește culorile, tendințele se îndreaptă cel mai mult spre nuante deschise de gri și roz, fără a neglija însă roșu, tonurile de crem și bej sau alb.
Pentru doamnele și domnișoarele mai pretențioase, care preferă să simtă atingerea racoroasă și fină a pieseleor, se află seturile de pijamale din satin. Acestea denotă feminitate, dar în același timp sunt și una dintre cele mai comode opțiuni. Seturile de acest fel sunt formate din topuri de tip maiou și pantaloni scurți, iar culorile cele mai populare sunt negru, albastru, roșu și alb. Combinațiile cromatice armonizate, precum și accentele de dantelă și funde de diverse dimensiuni adaugă acestor compleuri un plus de farmec, iar purtătoarelor stil și eleganță.


Orice femeie are grijă să adauge garderobei sale și câteva modele de neglijeuri și cămăși de noapte provocatoare. Paleta de oferte este largă și la acest capitol, deoarece cuprinde și chemise-uri și seturi de cămăși și halate destinate doamnelor și domnișoarelor cu gusturi alese. Cele mai populare modele de chemise-uri din acest sezon sunt cele scurte, prevăzute cu bretele reglabile și diverse accente florale dantelate în zona bustului. Accesoriile de tip fundă nu lipsesc nici aici, iar culorile preferate sunt negrul și nuanțele de albastru, crem sau gri.
Unele seturi includ și halate asortate, care sunt multifuncționale și completează perfect ținuta.

Întreaga colectie de piese ideale pentru nopțile de vară este disponibilă pe www.sevensins.ro și în showroom-ul din strada Orzari nr. 3, București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod