Peter Lindbergh pentru Ermanno Scervino - Campania publicitară Primăvară-Vară 2017

Campania publicitară pentru Colecţia Primăvară-Vară 2017 Ermanno Scervino a fost surprinsă prin lentila fotografulului Peter Lindbergh în Deauville, Franța.
Parteneriatul artistic dintre designerul florentin și fotograful de modă german continuă cu a şasea colaborare pentru o campanie de publicitate.  Imaginea Ermanno Scervino în acest sezon este modelul american de renume internațional - Kenya Kinski Jones, fiica muzicianului și producătorului Quincy Jones și a actriței și modelulului Nastassja Kinski. Protagonistul masculin este prietenul ei, actorul american Will Peltz.

Imaginile descriu cele două modele în aer liber, pe o plajă emblematică din Normandia.
Kenya și Will sunt surprinşi în timp ce se uită direct la cameră sau în îmbrățişări atrăgătoare care ne duc cu gândul la zeul iubirii, Eros. Fotografiile exprimă senzualitatea contemporană, amplificată de look-urile cheie ale Colecției de Primăvară-Vară.

"Am vrut cu tărie să o avem pe Kenya ca personaj principal al acestei campanii deoarece ea reflectă perfect ADN-ul brandului. Părinții ei sunt două icon-uri ale anilor ’80, iar ea reprezintă o frumuseţe modernă, nouă şi fresh.
Fotografierea alături de prietenul ei a făcut posibilă o atmosferă foarte spontană și intimă. Numai Peter Lindbergh, cu care colaborez deja de câțiva ani, are capacitatea de a surprinde fără cusur, într-o singură imagine, ideea mea estetică", a spus Ermanno Scervino.

Campania publicitară pentru Colecţia Primăvară-Vară 2017 Ermanno Scervino se va difuza la nivel mondial începand din ianuarie 2017.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod